ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η θρυλική ζωή της Σίρλεϊ Μακ Λέιν στις σελίδες του νέου της βιβλίου «The Wall of Life»

Η θρυλική ζωή της Σίρλεϊ Μακ Λέιν στις σελίδες του νέου της βιβλίου «The Wall of Life»

Η Σίρλεϊ Μακ Λέιν 

(Photo by John Shearer/Invision/AP, File)

Η Σίρλεϊ Μακ Λέιν γιορτάζει τα 90α γενέθλιά της ανακοινώνοντας την κυκλοφορία ενός νέου βιβλίου-έκπληξη.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα ξετυλίξει τη ζωή της στις σελίδες του «The Wall of Life» ενώ θα μοιραστεί περισσότερες από 150 φωτογραφίες από το προσωπικό της αρχείο.

«Έζησα μια υπέροχη ζωή και ήθελα να τη μοιραστώ» είπε η μοναδική ηθοποιός στο PEOPLE. «Όλες οι φωτογραφίες, μου έφεραν πίσω τόσο υπέροχες αναμνήσεις».

Στο «The Wall of Life», η Σίρλεϊ Μακ Λέιν θα αποκαλύψει μεταξύ άλλων, στιγμές από την παιδική της ηλικία, την σχέση της με τον βραβευμένο με Όσκαρ αδερφό της, Γουόρεν Μπίτι, τα πρώτα βήματα στο Broadway, την μητρότητα καθώς και αξέχαστες αναμνήσεις από την θρυλική της καριέρα και από συναντήσεις με αξιόλογες προσωπικότητες όπως με τους Φρανκ Σινάτρα, Μπέτι Ντέιβις και Δαλάι Λάμα.

Η σταρ σχεδιάζει να γιορτάσει τα σημερινά της γενέθλια με ένα πριβέ δείπνο με φίλους. «Θα μαζευτούμε και ελπίζω να φάμε κάτι καλό» συμπληρώνει και αποκαλύπτει το μυστικό της μακροζωίας της που είναι ο χορός.

«Ξεκίνησα τριών ετών ενώ σταμάτησα να χορεύω στα 67 μου χρόνια. Μου δίδαξε πειθαρχία, συνεργασία, αγάπη για τη μουσική και διαχείριση του πόνου».

Έχοντας στα χέρια της πολυάριθμα βραβεία μεταξύ αυτών και το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Terms of Endearment» η αγαπημένη ηθοποιός σήμερα δηλώνει ότι είναι ευγνώμων που είναι υγιής και μπορεί να δουλεύει.

Σύντομα θα ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας ταινίας με τίτλο «People Not Places». «Είναι ένα υπέροχο σενάριο και ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά η θρυλική σταρ.

Το «The Wall of Life», θα κυκλοφορήσει στα ράφια των βιβλιοπωλείων στις 22 Οκτωβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ