ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στο επίκεντρο νέου ντοκιμαντέρ η Beyoncé και το άλμπουμ «Cowboy Carter»

Στο επίκεντρο νέου ντοκιμαντέρ η Beyoncé και το άλμπουμ «Cowboy Carter»

Η Beyonce μαζί με τον Stevie Wonder 

(AP Photo/Chris Pizzello)

Ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Call Me Country: Beyoncé & Nashville's Renaissance» που έχει επίκεντρο το νέο άλμπουμ της Beyoncé θα κυκλοφορήσει από το Max στις 26 Απριλίου.

Καθώς το κάντρι άλμπουμ της Beyoncé «Cowboy Carter» συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του Billboard 200, το νέο ντοκιμαντέρ σε παραγωγή του CNN FlashDocs, θα παρουσιάσει την επιρροή που έχουν στη σύγχρονη μουσική σκηνή - αυτό το είδος μουσικής- κορυφαία ονόματα όπως η Beyoncé και ο Lil Nas X.

Παράλληλα το ντοκιμαντέρ αυτό θα παρουσιάσει το πως συνδέεται η κάντρι μουσική με την ιστορία των μαύρων καλλιτεχνών στο Νάσβιλ, αναφέρει το Billboard.

Το «Call Me Country» θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τους T.J. και John Osborne, Rhiannon Giddens, Rissi Palmer, Aaron Vance και Denitia καθώς και αναλύσεις από ειδικούς της κάντρι μουσικής, όπως των Touré, Kyle Coroneos και των συν-διευθυντών του «Black Opry» Holly G. και Tanner D.

Σημειώνεται ότι το όγδοο άλμπουμ της Beyoncé, κυκλοφόρησε στις 29 Μαρτίου με 27 τραγούδια που αποτίουν φόρο τιμής στις αφρο-αμερικανικές ρίζες της κάντρι, ένα είδος που κυριαρχείται σήμερα από λευκούς άνδρες καλλιτέχνες.

Περιλαμβάνει συνεργασίες μεταξύ άλλων των θρυλικών Ντόλι Πάρτον και Γουίλι Νέλσον καθώς και με ανερχόμενους μαύρους αστέρες της κάντρι, όπως οι Tanner Adell, Brittney Spencer, Reyna Roberts, Tiera Kennedy, Shaboozey και Willie Jones.

Σε παραγωγή του Έρικ Τζόνσον, το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο από την Παρασκευή 26 Απριλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ