TRAVEL

Δέκα αεροπορικές εταιρείες που κάνουν τη γαστριμαργική διαφορά

Δέκα αεροπορικές εταιρείες που κάνουν τη γαστριμαργική διαφορά

Η πορεία ενός πιάτου από τη συνταγή μέχρι την κουζίνα του κέτερινγκ και από εκεί στο αεροπλάνο που πετάει στα 35.000 πόδια είναι γεμάτη απρόοπτα. Περισσότερα από 13 δισ. δολ. ξοδεύονται ετησίως για τον τομέα προετοιμασίας φαγητών και άλλων προμηθειών του είδους από τις αεροπορικές εταιρείες που καθημερινά ταΐζουν εκατομμύρια πεινασμένους και συχνά εξαιρετικά απαιτητικούς πελάτες.

Δικαιώνοντας το κόστος και τις προσπάθειες των chef τους να φέρουν το inflight menu στις διακεκριμένες θέσεις που του πρέπει, κάποιες αεροπορικές εταιρείες φέρνουν την έμπνευση από το έδαφος στα σύννεφα. Το περιοδικό Travel + Leisure ζήτησε από τους ταξιδιάρηδες αναγνώστες του να ψηφίσουν τα καλύτερα φαγητό στον αέρα και αυτή είναι η ετυμηγορία τους.

Την επόμενη φορά που θα κάνεις σε μία αεροπορική εταιρεία η επιλογή θα περάσει από το στομάχι.

Στη gallery οι κορυφαίες δέκα κουζίνες που αγγίζουν τη στρατόσφαιρα του ουρανίσκου.