ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Το ταξίδι είναι γεμάτο μάθηση

Λουκάς Καρνής Λουκάς Καρνής

Όταν η STA Travel Australia έστειλε 3 τύπους σε ένα ταξίδι στον κόσμο 1 terabyte δεδομένων αποθηκεύθηκε σε δεκάδες κάρτες μνήμης για να γίνει απόσταγμα ταξιδιωτικών εμπειριών σε τρία βίντεο πολύτιμης έμπνευσης.

Αλήθεια τι είναι αυτό που αναζητάς περισσότερο από την περιπέτεια πέρα από τη βολή του σπιτιού σου; Να κινηθείς πέρα από τις οικείες σου τοποθεσίες, να γευθείς, να να μάθεις.

To ταξίδι είναι γεύση

Να ανακαλύψεις. Σε αυτό το τρίπτυχο βασίστηκαν οι τρεις ήρωες που ταξίδεψαν σε 11 χώρες μέσα σε 44 μέρες, διανύοντας 38.000 μίλια. Ο σκηνοθέτης Rick Mereki, ο έμπιστος κινηματογραφιστής του Tim White και ο αεικίνητος της παρέας, ηθοποιός Andrew Lees δημιούργησαν 3 φιλμ μικρού μήκους όπου η εναλλαγή είναι ένας οργασμός εμπειριών που μόνο αν αποφασίσεις να ανακαλύψεις τον κόσμο πέρα από σένα θα καταφέρεις να νοιώσεις.

To ταξίδι είναι κίνηση

18 πτήσεις, μία έκρηξη ηφαιστείου και 61.000 χλμ μετά οι 3 φίλοι μας προκαλούν σε κίνηση, σε μάθηση, σε γεύση. Σε ασίγαστη όρεξη για όλα τα ταξίδια του κόσμου.

Full screen και πατάς play για να αναχωρήσεις με μια τριλογία που σε μαθαίνει ότι η αλήθεια υπάρχει εκεί έξω και δεν είναι απαραίτητα αυτή που αναζητούν ο Μόλντερ και η Σκάλι.