ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Αυτές είναι οι ευρωπαϊκές πόλεις με τους πιο αφιλόξενους κατοίκους

Peter Macdiarmid/Getty Images/Ideal Images

Θα εκπλαγείτε, αλλά πολλές από τις πόλεις στις οποίες τόσο εσείς όσο και ο περισσότερος κόσμος θα θέλατε κάποτε να βρεθείτε ως τουρίστες, φιλοξενούν τελικά τους πλέον αφιλόξενους κατοίκους...

Οι αναγνώστες του περιοδικού Travel + Leisure κλήθηκαν να επιλέξουν ανάμεσα σε 266 πόλεις αυτές με τους κατοίκους που δεν φημίζονται για τη φιλοξενία τους. Τα αποτελέσματα δεν ήταν σίγουρα τα αναμενόμενα.

Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πόλη, αυτή που αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς σε ό,τι αφορά στον τουρισμό και θεωρείται must επιλογή, βρίσκεται στον πάτο της λίστας. Ο λόγος για τη Μόσχα, που θεωρείται ως το μέρος με τους πλέον αφιλόξενους κατοίκους. Ανάλογα αφιλόξενες είναι η Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Λας Βέγκας, ενώ η Ευρώπη «εκπροσωπείται» στην πρώτη δεκάδα από τη Μασσαλία, τις Κάννες και τη Φρνακφούρτη.

Αυτό που επίσης δεν θα περιμένατε με τίποτα είναι να διαβάσετε πως η πιο φιλόξενη πόλη και μάλιστα μακράν της δεύτερης, είναι το Γκάλγουεϊ της Ιρλανδίας, για το οποίο οι επισκέπτες τονίζουν ότι έχει πολύ ζεστούς και συμπαθητικούς κατοίκους».

Οι 15 πιο «αφιλόξενες» πόλεις

1) Μόσχα, Ρωσία

2) Ατλάντικ Σιτι, ΗΠΑ

3) Αγία Πετρούπολη, Ρωσία

4) Μασσαλία, Γαλλία

5) Λος Άντζελες, ΗΠΑ

6) Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

7) Φιλαδέλφεια, ΗΠΑ

8) Βαλτιμόρη, ΗΠΑ

9) Λας Βέγκας, ΗΠΑ

10) Κάννες, Γαλλία

11) Πεκίνο, Κίνα

12) Μαϊάμι, ΗΠΑ

13) Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

14) Φρανκφούρτη, Γερμανία

15) Βοστώνη, ΗΠΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης