ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑ

«Χρυσό» στην παραλία Πράσσα της Κιμώλου: Η πιο καθαρή στον κόσμο

Η παραλία Πράσσα της Κιμώλου

ΑΠΕ

Η παραλία Πράσσα της Κιμώλου, κατάφερε να αποσπάσει την τιμητική διάκριση της πιο καθαρής παραλίας στον κόσμο, από το αμερικανικό ταξιδιωτικό πρακτορείο Florida Panhandle.

Πρόκειται για μια από τις πιο μαγευτικές παραλίες του Αιγαίου, της οποίας η αναγνώριση ήρθε από τα τέλη του 2023, όταν το ταξιδιωτικό πρακτορείο αναζήτησε στο διαδίκτυο αξιολογήσεις ταξιδιωτών για παραλίες από όλο τον κόσμο.

Μέσα από 2,4 εκατομμύρια κριτικές το παραθαλάσσιο τμήμα που κοσμεί το βόρειο τμήμα της Κιμώλου βρέθηκε στην κορυφή με το 43,56%, ν΄ αναφέρει τη φράση «καθαρά νερά». Και δεν είναι τυχαίο.

Πεντακάθαρα ήρεμα και ρηχά γαλαζοπράσινα νερά, ολόλευκη χοντρή άμμος από λευκά πετρώματα και θαλάσσιες σπηλιές συνθέτουν ένα σκηνικό παραδεισένιο.

«Το λευκό της άμμου και τα απίστευτα νερά της δημιουργούν ένα τοπίο που κόβει την ανάσα και προσελκύει επισκέπτες από κάθε γωνιά του κόσμου» υπογραμμίζει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο η υπεύθυνη του δικτυακού τόπου, που ενημερώνει νέους, αλλά και πιο έμπειρους γονείς, για θέματα, που έχουν να κάνουν με τα παιδία, αλλά και τους ίδιους - mama Sou, Σωτηρία Γκαλαμέλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης