ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑ

AGL Luxury Villas – Με θέα το απέραντο γαλάζιο και όραμα την αυθεντική αίγλη της Μυκόνου

AGL Luxury Villas – Με θέα το απέραντο γαλάζιο και όραμα την αυθεντική αίγλη της Μυκόνου

Το AGL Luxury Villas στον Άγιο Λάζαρο της Μυκόνου

©CostasMitropoulos/AgiosLazarosResort

Στην πλαγιά ενός μοναδικού όρμου στον Άγιο Λάζαρο της Μυκόνου, απλώνεται το AGL Luxury Villas, το συγκρότημα κατοικιών που επαναλανσάρεται με νέα φιλοσοφία.

Μπλε μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι

Το πολυτελές θέρετρο στην περιοχή του Αγίου Λαζάρου στη Μύκονο εκτείνεται σε μία πλαγιά με θέα το απέραντο γαλάζιο. 10 μοναδικές πλήρως εξοπλισμένες βίλες με ιδιωτικές πισίνες, αυτόνομες, που στόχος τους είναι να γίνουν το «εξοχικό» των ονείρων μας στο νησί της Μυκόνου. Με υψηλά μέτρα ασφαλείας και πλήρη ιδιωτικότητα μίας τέτοιας φιλοσοφίας θέρετρο δεν θα μπορούσε να μην έχει και το δικό του ελικοδρόμιο.

A_056.jpg

Άνεση, πολυτέλεια, γαλήνη

Το AGL είναι ο ορισμός του quiet luxury. Με Ανεπιτήδευτη αισθητική και μινιμαλιστικό στυλ σεβόμενες την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Κυκλάδων, ανάμεσα σε πράσινους κήπους και πλακόστρωτα, οι δέκα βίλες είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους καλεσμένους τους.

Με ξεχωριστή εσωτερική διακόσμηση η καθεμιά από τις βίλες καθώς και στρατηγική απόσταση μεταξύ τους, καταφέρνουν να διασφαλίσουν στο έπακρο το exclusivity των επισκεπτών και την εμπειρία της μοναδικότητας. Ηρεμία, άνεση, θέα θάλασσα. Η ηρεμία και η άνεση, ιδανική για μια πολυτελή διαμονή, απολαμβάνοντας πανοραμική θέα στη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.

A_094.jpg

Αλλά και η ίδια η τοποθεσία του συγκροτήματος στην πλαγιά ενός μοναδικού όρμου στον Άγιο Λάζαρο, είναι,ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του. Οι AGL Luxury Villas βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο, ενώ απέχουν μόλις λίγα λεπτά από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Μυκόνου, τα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης και τα εστιατόρια. Φυσικά μαζί με το ελικοδρόμιο - από τα ελάχιστα που διαθέτει το νησί- το θέρετρο διαθέτει ιδιωτική προβλήτα για να μπορεί να μεταφέρει με σκάφος τους ενοίκους, εφόσον το ζητήσουν, στις γειτονικές παραλίες αποφεύγοντας την κίνηση και τις καθυστερήσεις.

Θεόδωρος Δουζόγλου - Ο άνθρωπος πίσω από τις AGL Luxury Villas

Τα πάντα είναι μελετημένα με τρόπο τέτοιο, που όπως είπε και ο άνθρωπος πίσω από τις AGL Luxury Villas, Θεόδωρος Δουζόγλου, ο στόχος είναι να οι επισκέπτες να νιώθουν σαν να είναι το εξοχικό τους και να απολαύσουν με την οικογένεια, τους φίλους τους, τους αγαπημένους τους ανθρώπους την αυθεντική ομορφιά και αισθητική της Μυκόνου.

A_020.jpg

Η οικογένεια και η δύναμη της και οι αξίες της είναι προτεραιότητα για τον επιχειρηματία και η γενικότερη φιλοσοφία ζωής του αφού με τον ίδιο τρόπο αναπτύσσει και την ομάδα πίσω από τις AGL Luxury Villas. O Θεόδωρος Δουζόγλου, έδωσε μαζί με την οικογένεια του το παρόν μέσα από ένα ζεστό καλωσόρισμα στην κεντρική βίλα του θερέτρου και μεταξύ συζητήσεων και ιστοριών μίλησε για τον στόχο του να αναβιώσει την αίγλη της Μυκόνου και πως σημείωση πως « η πρώτη προτεραιότητά μας αυτή την στιγμή είναι να δημιουργήσουμε μία στενή ομάδα ανθρώπων που θα ασχοληθεί με τα έργα και θα μοιράζεται τις ίδιες αξίες, κάτι που θεωρώ ότι δεν είναι τόσο εύκολο».

Επικεφαλής του κλάδου φιλοξενίας του ομίλου έχει αναλάβει πολύ πρόσφατα ο κ. Σπύρος Σταύρου, προερχόμενος από έτερο ξενοδοχειακό όμιλο με παρουσία στη Σαντορίνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ