ΤΑΞΙΔΙ ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Ο δήμος Πλατανιά σε ξαναγεί δωρεάν

Κρήτη: Ο δήμος Πλατανιά σε ξαναγεί δωρεάν
Δήμος Πλατανιά

Nέο πρόγραμμα δωρεάν ξεναγήσεων υλοποιεί ο δήμος Πλατανιά σε επιλεγμένα σημεία ιστορικού, πολιτιστικού, θρησκευτικού και φυσιολατρικού ενδιαφέροντος, σε όλες τις ενότητες του δήμου.

Το πρόγραμμα ονομάζεται "Γνωριμία με την Ιστορία, τον Πολιτισμό και το Φυσικό Περιβάλλον" και εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της δημοτικής αρχής για γνωριμία των κατοίκων και επισκεπτών με τον ιστορικό-πολιτιστικό πλούτο και τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, σε συνεργασία με επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς του πολιτισμού και τουρισμού.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί τις τέσσερις Κυριακές του Απριλίου. Η πρώτη δωρεάν ξενάγηση γίνεται την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 στις 10.30 το πρωί. Ομοίως και οι υπόλοιπες ξεναγήσεις (στις 10, 17 και 24 Απριλίου) θα έχουν ώρα έναρξης στις 10.30 το πρωί.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν για όλους, με απαραίτητη προϋπόθεση όμως την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 45 άτομα).

Επισημαίνεται ότι σε κάθε ξενάγηση θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά των συμμετεχόντων με λεωφορείο από το σημείο αφετηρίας/συνάντησης και επιστροφή σε αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρα 10:00 - 13:00, στο τηλέφωνο : 2821340034 ή στο e-mail: tourism.platanias@gmail.com .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ