ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πόλεμος στο Χόλιγουντ: η «αόρατη» Αντζελίνα Τζολί απειλεί με μηνύσεις τον Πέρεζ Χίλτον

Αν και ο επιδραστικός στο χώρο του blogger της light ειδησεογραφίας και φίλος των λαμπερών κατοίκων του Χόλιγουντ Πέρεζ Χίλτον υπήρξε από πάντα ένθερμος υποστηρικτής της Αντζελίνα Τζολί, η φιλία και η συμπάθεια μοιάζει να φτάνει στο τέλος της.

Η νομική ομάδα της Τζολί απείλησε τον blogger με μήνυση αν δεν αλλάξει τη στάση του απέναντι στο διαζύγιο της σταρ με τον Μπραντ Πιτ και απαίτησε να αλλάξει τις αναρτήσεις του παίρνοντας θέση υπέρ της, κάτι που ο ίδιος με τον πιο κραυγαλέο τρόπο απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αμφιλεγόμενος ο ίδιος όσο και οι αναρτήσεις του, ο Χίλτον έλαβε εξώδικο από τους δικηγόρους της ηθοποιού Bert Fields και Priya Sapori στο οποίο του ζητείται να τροποποιήσει τις αναρτήσεις του.

Η Αντζελίνα Τζολί ενοχλήθηκε από τα δημοσιεύματα του Πέρεζ Χίλτον στο οποίο αναφέρεται στον πόλεμο λάσπης ανάμεσα στους πρώην συντρόφους. Η απάντηση του στον εκβιασμό της Τζολί ήταν απόλυτη και κηρύσσει πόλεμο. “Aν η Αντζελίνα δεν θέλει να γίνουμε εχθροί απαιτώ μια συγγνώμη τώρα” γράφει ο Χίλτον.

“Δεν έκανα τίποτα παράνομο. Υποστηρίζω 100% όσα έχω φιλοξενήσει στην ιστοσελίδα μου” έγραψε πριν χαιρετήσει την Τζολί και τους δικηγόρους της με ένα “Fuck You and suck my dick”.

O Πέρεζ Χίλτον αλλάζει γραμμή μετά από την επίθεση της TeamJolie εναντίον του. Μόλις πριν ένα μήνα σχεδόν έβαλε λυγμούς όταν έμαθε τα νέα του διαζυγίου των Brangelina μετά από 12 χρόνια σχέσης και δύο χρόνια γάμου.

Την ίδια στιγμή η Αντζελίνα Τζολί έχει μετακομίσει με την οικογένεια της στην πιο απροσπέλαστη γειτονιά της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian η Τζολί και τα έξι παιδιά της μετακόμισαν στο Hidden Hills. Μια περιοχή “αόρατη” ακόμη και από το Google Street View. Η έπαυλη κοστίζει 30.000 δολάρια το μήνα στην νέα ένοικο του και προστατεύεται από καταπράσινους, περιφραγμένους λόφους. Γείτονες της Τζολί είναι, μεταξύ άλλων, οι Kιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Ουεστ, Drake, Τζένιφερ Λόπεζ και Μάιλι Σάιρους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Hidden Hills “δεν υπάρχουν φώτα στους δρόμους” και “στις εκτάσεις κυκλοφορούν άλογα, λάμα και στρουθοκάμηλοι”. Mε 2000 ένοικους σε 648 κατοικίες το Hidden Hills καθιερώθηκε εδώ και 60 χρόνια ως το πλέον απροσπέλαστο προάστιο της Καλιφόρνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης