ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Δεν υπάρχει καμία έρευνα εις βάρος του». H αστυνομία του Λος Άντζελες «αθωώνει» τον Μπραντ Πιτ

"Καταλαβαίνουμε πως κυκλοφορoύν οι φήμες και τα κουτσομπολιά. Θα θέλαμε να βάλουμε τέλος σε κάποια από αυτά. Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες δεν έχει τίποτα εις βάρος του Μπράντ Πιτ". Με μια λιτή ανακοίνωση τους στο Τhe Holywood Reporter οι αρχές της πόλης θέλουν να σιγήσουν μια φήμη που από το πρωί έχει κατακλύσει τα media.

Σύμφωνα με τo ΤΜΖ ο 52χρονος ηθοποιός "ερευνάται για λεκτική και σωματική κακοποίηση απέναντι στα παιδιά του από τις κοινωνικές υπηρεσίες και τις αστυνομικές αρχές του Λος Άντζελες".

H Ιndependent επιβεβαιώνει το αναληθές σε δημοσίευμα της. "Από το πρωί έχουμε άπειρα τηλεφωνήματα που θέλουν να μάθουν την αλήθεια. Έχουμε επικοινωνήσει με τα αρμόδια γραφεία του τμήματος για το εάν ερευνούν καταγγελία κατά του ηθοποιού και η απάντηση είναι, όχι" αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Ο αξιωματικός Barry Montgomery από το τμήμα του Λος Άντζελες δεν άφησε περιθώρια για υποθέσεις. "Ούτε είχαμε καταγγελία, ούτε κάναμε ποτέ ερωτήσεις στον κύριο Πιτ για λεκτική και σωματική κακοποίηση εις βάρος των παιδιών του" διευκρινίζει.

Ίσως αυτός είναι ένας μικρός επίλογος σε αυτή τη σκοτεινή τροπή ενός πολύκροτου διαζυγίου. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας ο Πιτ μέθυσε και επιτέθηκε λεκτικά στα παιδιά του κατά τη διάρκεια πτήσης με ιδιωτικό τζετ την προηγούμενη Τετάρτη.

Για το ΤΜΖ οι φωνές και οι απόπειρες του να χειροδικήσει τα παιδιά του ήταν και η αφορμή που έκανε την Αντζελίνα Τζολί να αποφασίσει την κατάθεση διαζυγίου.

"Το αεροσκάφος της οικογένειας προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες περίπου στις 8 το απόγευμα. Εκεί, σύμφωνα με μάρτυρες, ο Πιτ ήταν έξαλλος και μάλιστα αποπειράθηκε να φύγει με ένα από τα βυτιοφόρα καυσίμων του αεροδρομίου". Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "μάρτυρας που βρισκόταν μπροστά στο περιστατικό έκανε ανώνυμη καταγγελία στις κοινωνικές υπηρεσίες".

“O Μπραντ Πιτ παίρνει πολύ σοβαρά το θέμα και επιμένει πως δεν κακοποίησε με κανέναν τρόπο τα παιδιά του" επαναλμβάνει το The Hollywood Reporter.“Eίναι ατυχές το γεγονός πως άνθρωποι που εμπλέκονται στην υπόθεση, συνεχίζουν να τον παρουσιάζουν με τη χειρότερη δυνατή εικόνα”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης