Στα «σκαριά» το σίκουελ της ταινίας «Twisters»
Ο Γκλεν Πάουελ πρωταγωνιστής της ταινίας «Twisters»
ΑΡ/Richard ShotwellΈνα σίκουελ της ταινίας «Twisters» με πρωταγωνιστές τους Γκλεν Πάουελ και Ντέιζι Έντγκαρ -Τζόουνς, φέρεται να βρίσκεται υπό ανάπτυξη από τις Universal Pictures και Warner Bros, σύμφωνα με πληροφορίες του Daniel Richtman.
Η ταινία που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο, ήταν ένα αυτόνομο σίκουελ του επιτυχημένου «Twister» του 1996, σε σενάριο του Μαρκ Λ. Σμιθ (Mark L. Smith) και βασισμένο σε μία ιστορία του Τζόσεφ Κοζίνσκι (Joseph Kosinski).
Σύμφωνα με τη σύνοψη, το «Twisters» επικεντρώνεται σε «δύο αντίθετες δυνάμεις, που συναντιούνται για να προσπαθήσουν να προβλέψουν και ενδεχομένως να δαμάσουν την τεράστια δύναμη των ανεμοστρόβιλων στην Οκλαχόμα».
Το έργο υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λι Άιζακ Τσανγκ σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία, συγκεντρώνοντας 372 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, ξεπερνώντας κατά πολύ τον προϋπολογισμό του, που ήταν 155 εκατομμύρια δολάρια. Η ταινία είναι πλέον διαθέσιμη για streaming στο Prime Video.
Η παραγωγή του νέου σίκουελ αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2026.
Ο Δημήτρης Μακαλιάς σκίζει το σενάριο και μετατρέπει το GAME TIME σε stand-up show
13:32
IHSANE: Μια παράσταση των Ballet du Grand Théâtre de Genève & Eastman στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
13:26
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Σουφλί για ναρκωτικά: 20 συλλήψεις, ανάμεσά τους στρατιωτικοί
13:24
Η Ουκρανία προχωρά σε αύξηση των εισαγωγών ενέργειας λόγω των ρωσικών πληγμάτων
13:15