Πήρε εξιτήριο απο το νοσοκομείο η Σακίρα - Εισήχθη λόγω κοιλιακού άλγους

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα στη συναυλία της στο Ρίο ντε Τζανέιρο
AP Photo/Bruna PradoΕξιτήριο πήρε χθες το βράδυ (Κυριακή 16/2) από το νοσοκομείο της Λίμα, όπου είχε εισαχθεί το Σάββατο λόγω κοιλιακού άλγους, η σταρ της λάτιν μουσικής Σακίρα, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του περουβιανού Τύπου.
«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα στοργής. Μου δίνουν τόση δύναμη!! Σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά», έγραψε χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Κολομβιανή τραγουδίστρια, ηλικίας 48 ετών.
Λίγο νωρίτερα είχε ανακοινώσει ότι «χθες το βράδυ (Σάββατο 15/2), χρειάστηκε να μεταβώ στα επείγοντα λόγω κοιλιακού άλγους και αυτήν τη στιγμή νοσηλεύομαι», με αποτέλεσμα πολλοί θαυμαστές της να σπεύσουν έξω από την ιδιωτική κλινική της τουριστικής συνοικίας Μιραφλόρες.
Η πρώτη συναυλία της, που είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Κυριακής, στο εθνικό στάδιο της Λίμα ακυρώθηκε.
Από την πλευρά της, η Masterlive, η εταιρεία που έχει αναλάβει τις συναυλίες της στη Λίμα, ανέφερε σήμερα πως βρίσκεται «σε συντονισμό» με την ομάδα της Σακίρα για να επιβεβαιώσει ή όχι, τη διεξαγωγή της δεύτερης συναυλίας που έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Δευτέρας.
Η Σακίρα έφθασε το Σάββατο στην περουβιανή πρωτεύουσα από τη Βραζιλία, απ’ όπου είχε ξεκινήσει, στο Ρίο ντε Τζανέιρο την 11η Φεβρουαρίου, την πρώτη της παγκόσμια περιοδεία εδώ και επτά χρόνια για να προμοτάρει το τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο "Las mujeres ya no lloran" (Οι γυναίκες δεν κλαίνε πλέον), το οποίο βραβεύτηκε με το Grammy καλύτερου άλμπουμ λατινικής ποπ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο νοσοκομείο η Σακίρα - Ακυρώθηκε προγραμματισμένη συναυλία της στο Περού

Υγιεινή διατροφή: Πώς αναδιαμορφώνει το τοπίο στα τρόφιμα
04:00
Τα πέντε sos για τους ιδιοκτήτες ακινήτων για την συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων
02:55
Κατώτατος μισθός στα 880 ευρώ: Ποιοι χάνουν και ποιοι κερδίζουν
02:00
Ποια επιδόματα θα καταβληθούν την Δευτέρα (31/03) από τον ΟΠΕΚΑ
01:00