ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Σελίν Ντιόν πήγε στη συναυλία της Αντέλ και ξέσπασαν σε κλάματα μόλις συναντήθηκαν

Η Σελίν Ντιόν πήγε στη συναυλία της Αντέλ και ξέσπασαν σε κλάματα μόλις συναντήθηκαν
ΑΠΕ - ΜΠΕ EPA/ NEIL HALL

Άκρως συγκινητική ήταν η συναυλία της Αντέλ στο Λας Βέγκας που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (26/10), καθώς πέρα από τις καθηλωτικές ερμηνείες της βρετανίδας τραγουδίστριας, η βραδιά σημαδεύτηκε και από μία φοβερή στιγμή.

Η διάσημη τραγουδίστρια δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν αντίκρισε τη Σελίν Ντιόν να την παρακολουθεί στις πρώτες σειρές του κοινού. Μόλις την αντιλήφθηκε, διέκοψε αμέσως το σόου της, κατευθύνθηκε προς το μέρος της και την αγκάλιασε θερμά.

Οι δύο τραγουδίστριες συναντήθηκαν στο Colosseum Theater του Caesars Palace, έναν χώρο που χτίστηκε το 2003 για το ντεμπούτο της Σελίν Ντιόν.

Η Αντέλ έχει επανειλημμένα εκφράσει τον θαυμασμό της για την Καναδή καλλιτέχνιδα, ενώ και η Ντιόν έχει αποθεώσει στο παρελθόν την Αντέλ.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Αντέλ ανακοίνωσε και επίσημα στο κοινό της πως θα κάνει ένα διάλειμμα από τη μουσική που θα διαρκέσει «απίστευτα πολύ καιρό».

Ωστόσο, η 36χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται στο Λας Βέγκας για ένα κύκλο συναυλιών από τις 25 Οκτωβρίου έως τις 23 Νοεμβρίου.

«Έχω να κάνω 10 συναυλίες, αλλά ύστερα από αυτές δεν θα σας δω για απίστευτα μεγάλο χρονικό διάστημα και θα σας κρατήσω αγαπημένους στην καρδιά μου», είπε τον περασμένο Σεπτέμβριο η Αντέλ στο κοινό που έδωσε το «παρών στη συναυλία της στο Μόναχο.