ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο θρύλος της ροκ Όζι Όσμπορν στο Rock and Roll Hall of Fame

Ο θρύλος της ροκ Όζι Όσμπορν στο Rock and Roll Hall of Fame

Ο θρύλος της ροκ Όζι Όζμπορν

(Photo by Paul A. Hebert/Invision/AP, File)

Στο Rock and Roll Hall of Fame ως σόλο καλλιτέχνης εντάχθηκε ο θρύλος της ροκ Όζι Όζμπορν.

Ο 75χρονος «Πρίγκιπας του Σκότους» του Μπέρμιγχαμ αποθεώθηκε από ένα πλήθος 20.000 ατόμων στο Κλίβελαντ του Οχάιο, όπου έγινε η σχετική τελετή το Σάββατο 19/10.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όποιον με ψήφισε στο Rock and Roll Hall of Fame για τη σόλο δουλειά μου. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου», είπε απευθυνόμενος στο πλήθος εν μέσω εκκωφαντικών επευφημιών, αφότου ο ηθοποιός Τζακ Μπλακ του απένειμε το βραβείο.

«Οι fans μου ήταν τόσο πιστοί όλα αυτά τα χρόνια, δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω επαρκώς», συνέχισε ο Όζμπορν, ενώ ευχαρίστησε ακόμα τους μουσικούς του και όσους ανθρώπους τον στήριξαν στην πολυετή καριέρα του. Ιδιαίτερο «ευχαριστώ» απηύθυνε στην οικογένειά του.

«Ήμουν πολύ τυχερός όλα αυτά τα χρόνια να παίζω με μερικούς από τους καλύτερους κιθαρίστες, μπασίστες και ντράμερς παγκοσμίως. Κάποιοι από αυτούς είναι εδώ σήμερα. Ωστόσο πρέπει να πω ένα πράγμα για έναν τύπο που λέγεται Ράντι Ρόουντς. Αν δεν είχα συναντήσει τον Ράντι Ρόουντς δεν θα καθόμουν εδώ αυτή τη στιγμή. Και περισσότερο από αυτό, τη γυναίκα μου τη Σάρον. Μου έσωσε τη ζωή. Καθώς επίσης τα εγγόνια και τα παιδιά μου. Τα αγαπώ όλα».