ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Με χάρτινο ομοίωμα της Φλόρενς Πίου ο Άντριου Γκάρφιλντ στο φεστιβάλ Κινηματογράφου Λονδίνου

Ο Άντριου Γκάρφιλντ ποζάρει με το χάρτινο ομοίωμα της Φλόρενς Πίου κατά την άφιξή του στην πρεμιέρα της ταινίας "We Live In Time" στο Λονδίνο

Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP

Ο Άντριου Γκάρφιλντ βρέθηκε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου για την πρεμιέρα της ταινίας «We Live In Time» όπου συμπρωταγωνιστεί με την Φλόρενς Πίου.

Ωστόσο, επειδή η ηθοποιός δεν μπόρεσε να τον συνοδεύσει καθώς βρίσκεται σε γυρίσματα άλλης ταινίας στη Νέα Ζηλανδία, ο Γκάρφιλντ έφερε μαζί του ένα χάρτινο ομοίωμά της σε πραγματικό μέγεθος, σύμφωνα με το BBC.

Η κίνηση αυτή ξάφνιασε ευχάριστα τόσο τους θαυμαστές όσο και για τους παρευρισκόμενους. Από την πλευρά της η Πίου ζήτησε συγγνώμη στα Stories της στο Instagram που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

«Πραγματικά με πονάει που δεν είμαι εκεί για να γιορτάσω την πρεμιέρα μας αλλά σηκώνω ένα ποτήρι από πολύ μακριά εις υγείαν. Στέλνω αγάπη σε όλους σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στη ρομαντική ταινία που σκηνοθετεί ο Τζον Κράουλι (John Crowle), η Βρετανίδα ηθοποιός υποδύεται μια νεαρή σεφ που δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «Η Almut (Πιου) και ο Tobias (Γκάρφιλντ) έρχονται κοντά μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση που αλλάζει τη ζωή τους. Μέσα από την κοινή τους ζωή, ερωτεύονται, χτίζουν ένα σπίτι, γίνονται οικογένεια και αποκαλύπτεται μια δύσκολη αλήθεια που ταράζει τα θεμέλιά τους».

Ο Άντριου Γκάρφιλντ ποζάρει με το χάρτινο ομοίωμα της Φλόρενς Πίου κατά την άφιξή του στην πρεμιέρα της ταινίας "We Live In Time" στο Λονδίνο

Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν την περασμένη άνοιξη και αυτός ήταν ο λόγος που η σταρ εμφανίστηκε με ξυρισμένο κεφάλι στο Met Gala εκείνης της χρονιάς, μια εμφάνιση που είχε συζητηθεί στον Τύπο.

Το «We Live In Time», το οποίο έχει λάβει ανάμεικτες κριτικές, προβάλλεται αυτή τη στιγμή στους ελληνικούς κινηματογράφους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης