ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ένα σύμπαν από ρομπότ: Στον «αέρα» το τρέιλερ «The Electric State» με τη Μίλι Μπόμπι Μπράουν

Ένα σύμπαν από ρομπότ: Στον «αέρα» το τρέιλερ «The Electric State» με τη Μίλι Μπόμπι Μπράουν

Στιγμιότυπο από το teaser του «The Electric State» 

Netflix / Youtube

Μία πρώτη «γεύση» από όσα πρόκειται να δούμε στη νέα ταινία του Netflix, «The Electric State», με πρωταγωνιστές τους Μίλι Μπόμπι Μπράουν, Κρις Πρατ και ένα πλήθος ρομπότ δίνει το πρώτο teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Για το σενάριο της ταινίας που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Μαρτίου 2025 οι αδελφοί Ρούσο συνεργάστηκαν με τους Κρίστοφερ Μάρκους και Στίβεν ΜακΦίλι μετά τις δύο τελευταίες ταινίες «Avengers».

Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σάιμον Στάλενχαγκκαι αφηγείται την ιστορία της Μισέλ μιας νεαρής γυναίκας με ένα φιλικό αλλά μυστηριώδες ρομπότ, ονόματι Cosmo.

«Αποφασισμένη να βρει τον αγαπημένο αδελφό που νόμιζε ότι είχε χάσει, η Michelle ξεκινάει για να διασχίσει τα νοτιοδυτικά της Αμερικής και σύντομα θα βρεθεί απρόθυμα να ενώνει τις δυνάμεις της με έναν εκκεντρικό λαθρέμπορο και τον εξυπνάκια ρομπότ βοηθό του».

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη στην πορεία θα ανακαλύψουν ότι «οι δυνάμεις πίσω από την εξαφάνιση του Christopher είναι πιο σκοτεινές από ό,τι περίμεναν ποτέ».

Το καστ συμπληρώνουν οι Κε Χούι Κουάν (Ke Huy Quan), Στάνλεϊ Τούτσι (Stanley Tucci), Τζέισον Αλεξάντερ (Jason Alexander), Τζιανκάρλο Εσποζίτο (Giancarlo Esposito), ενώ οι 'Αντονι Μακί (Anthony Mackie), Μπράιαν Κοξ (Brian Cox), Γούντι Χάρεσλον (Woody Harrelson) και Τζένι Σλέιτ(Jenny Slate), δανείζουν τις φωνές τους.