ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Φουντώνουν οι φήμες για την επιστροφή του Ολλανδού Joost Klein στη Eurovision 2025

Ο Ολλανδός καλλιτέχνης Joost Klein

EPA/Ida Marie Odgaard DENMARK OUT / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Το ενδεχόμενο ο Ολλανδός Joost Klein να συμμετέχει και στον διαγωνισμό της Eurovision το 2025 έχει αρχίσει να λαμβάνει διαστάσεις στη δημόσια σφαίρα, με αρκετούς να σκέφτονται ότι θα ήθελε να πάρει την «εκδίκησή» του για τον αποκλεισμό του από τον τελικό του φετινού διαγωνισμού.

Σύμφωνα με το ολλανδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα RTL Boulevard, ο Joost Klein φαίνεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολλανδό τηλεοπτικό σταθμό Avrotros, σχετικά με το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει ξανά τη χώρα και στη Βασιλεία.

Οι φήμες για την επιστροφή του Ολλανδού καλλιτέχνη στην επερχόμενη Eurovision ενισχύονται από το γεγονός ότι ο ίδιος ο Joost Klein, σε μια πρόσφατη ιστορία που μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έδειχνε μια οθόνη με τις λέξεις «Joost Klein 2025» πάνω της. Παραμένει άγνωστο αν αυτό σημαίνει την πιθανή επιστροφή του στον διαγωνισμό.

Μιλώντας στην εκπομπή RTL Boulevard, ο δημοσιογράφος του BBC, Γουίλιαμ Λι Άνταμς είπε μεταξύ άλλων τα εξής για τον Ολλανδό καλλιτέχνη: «Έχει ό,τι χρειάζεται για να εκπροσωπήσει πολύ καλά την Ολλανδία επειδή το τραγούδι του έγινε viral στα social media και στο Spotify. Δεν είναι μόνο καλλιτέχνης, αλλά και ερμηνευτής. Και συχνά αυτοί είναι που κερδίζουν τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision».

Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος Άραν Μπέιντ φάνηκε να είναι πιο επιφυλακτικός, καθώς δήλωσε ότι ενώ η επιστροφή του Joost Klein στη Eurovision θα ήταν μια ωραία «εκδίκηση» για εκείνον, θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη επιλογή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης