ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«In Her Words»: Η άνοδος της Megan Thee Stallion στη ραπ γίνεται ντοκιμαντέρ

«In Her Words»: Η άνοδος της Megan Thee Stallion στη ραπ γίνεται ντοκιμαντέρ

Η ράπερ Megan Thee Stallion

Charles Sykes/Invision/AP

Ντοκιμαντέρ για την άνοδο της Αμερικανίδας ράπερ Megan Thee Stallion στη μουσική βιομηχανία με τίτλο «In Her Words» αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου. 

Την είδηση για το ντοκιμαντέρ ανακοίνωσε η ίδια σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας γνωστό πως θα προβληθεί στο Amazon Prime Video στις 31 Οκτωβρίου.

Το ντοκιμαντέρ «Megan Thee Stallion: In Her Words» αναμένεται να διηγηθεί πτυχές μιας πολυσχιδούς γυναίκας που κρύβεται πίσω από την περσόνα» αναφέρει η σύνοψη της ταινίας.

https://www.instagram.com/p/DBHEgkhuZ3i/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ακολουθήστε το ταξίδι της γεννημένης στο Χιούστον στον δρόμο προς την κορυφή, καθώς διαχειρίζεται αποφασιστικά τη φήμη, τη θλίψη, την πίεση και την επιτυχία. Το ντοκιμαντέρ ξετυλίγει τις πιο ευάλωτες στιγμές της ράπερ με έναν δυνατό τρόπο που επιτρέπει στους θαυμαστές να γνωρίσουν την αληθινή Megan Pete».

Το ντοκιμαντέρ έρχεται προς το τέλος μιας ιδιαίτερα σημαντικής χρονιάς για τη ράπερ. Το 2024, κυκλοφόρησε το τρίτο της στούντιο άλμπουμ, «Megan», έκλεισε μια περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη με μια συναυλία στο O2 και πιο πρόσφατα ήταν παρουσιάστρια και τραγούδησε στην τελετή απονομής των MTV VMAs.

Τα κινηματογραφικά στούντιο TIME Studios, Roc Nation και Amazon MGM Studios συμμετέχουν συλλογικά στην παραγωγή του ντοκιμαντέρ για τη βραβευμένη με Grammy ράπερ.

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που συνεργάζομαι με τα Amazon MGM Studios, Roc Nation και TIME Studios για να μοιραστώ την ιστορία της Μέγκαν», δήλωσε η σκηνοθέτης του «In Her Words» Νέκα Ονουόρα. «Προασπίζεται όλες τις γυναίκες που αξίζουν να ακουστεί η αλήθεια τους» συμπλήρωσε.