ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Glastonbury 2025: Πότε θα διεξαχθεί το γνωστό φεστιβάλ - Οι τιμές των εισιτηρίων

Κόσμος στο φεστιβάλ του Glastonbury το 2024 (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

(Scott A Garfitt/Invision/AP

Οι διοργανωτές του Γκλάστονμπερι, του διασημότερου Φεστιβάλ Μουσικής Χορού και Θεάτρου στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσαν την ημερομηνία πώλησης καθώς και το κόστος των εισιτηρίων για το 2025.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Worthy Farm του Σόμερσετ στη νοτιοδυτική Αγγλία, από την Τετάρτη 25 Ιουνίου έως την Κυριακή 29 Ιουνίου 2025.

Οι τιμές των εισιτηρίων αυξήθηκαν κατά 13,50 λίρες σε σχέση με πέρυσι, με ένα πλήρες εισιτήριο γενικής εισόδου για το Σαββατοκύριακο να κοστίζει πλέον 373,50 λίρες συν πέντε λίρες προμήθεια.

Αυτό σημαίνει ότι το κόστος ενός εισιτηρίου τα τελευταία έξι χρόνια έχει αυξηθεί περισσότερο από 100 λίρες.

Οι θαυμαστές μπορούν να κάνουν κράτηση για να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι καταβάλλοντας το ποσό των 75 λιρών ενώ η εξόφλησή του θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα του Απρίλη 2025.

Τα εισιτήρια με τη μεταφορά με λεωφορείο θα αρχίσουν να πωλούνται την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, αποκλειστικά από την ιστοσελίδα glastonbury.seetickets.com ενώ η πώληση εισιτηρίων γενικής εισόδου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Νοεμβρίου.

Πέρυσι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από μία ώρα, σύμφωνα με την εφημερίδα The Independent.

Οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο Glastonbury 2025 θα ανακοινωθούν στις αρχές Μαρτίου.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι το 2026 θα είναι η χρονιά που το Φεστιβάλ δεν θα πραγματοποιηθεί προκειμένου το χωριό και οι χώροι στο Worthy Farm να ανακάμψουν καθώς περισσότερα από 200.000 άτομα παρακολουθούν τη διοργάνωση κάθε χρόνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης