ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σε συζητήσεις για την σκηνοθεσία της ταινίας «Fast and Loose» ο Μάικλ Μπέι

Σε συζητήσεις για την σκηνοθεσία της ταινίας «Fast and Loose» ο Μάικλ Μπέι

Ο Michael Bay 

(Photo by Charles Sykes/Invision/AP, File)

Σε συζητήσεις για την σκηνοθεσία της ταινίας με τίτλο «Fast and Loose» και πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ βρίσκεται ο Μάικλ Μπέι, με τους δύο καλλιτέχνες να φιλοδοξούν να βρεθούν ξανά μαζί έπειτα από τρεις δεκαετίες από την τελευταία τους συνεργασία στην ταινία «Bad Boys».

Όπως αναφέρει το Deadline, ο Μπέι βρίσκεται σε συζητήσεις για να σκηνοθετήσει τη νέα ταινία δράσης του Netflix, «Fast and Loose» με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό.

Το «Fast and Loose» επικεντρώνεται σε έναν εγκληματία που χάνει την μνήμη του μετά από μία επίθεση. Στην προσπάθεια του να ενώσει τα κομμάτια της μνήμης του μαθαίνει ότι είχε διπλή ζωή ως μυστικός πράκτορας της CIA.

Το σενάριο υπογράφουν οι Τζο Χόμπερ Κρις Μπρέμνερ και Έρικ Πίρσον.

Στην παραγωγή μαζί με τον πρωταγωνιστή είναι ο Ντέιβιντ Λιτς (David Leitch) και η σύζυγός του Κέλι ΜακKόρμικ (Kelly McCormick).

Ο Μπέι συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον ηθοποιό στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο στην αρχική ταινία των «Bad Boys» τον Απρίλιο του 1995. Η εμπορική επιτυχία της ταινίας έφερε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία των «Bad Boys II» το 2003, «Bad Boys for Life» το 2020 και «Bad Boys: Ride or Die» το 2024.