ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Inside Out 2»: Συνεχίζει να καταρρίπτει τα ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων και εισπράξεων

«Inside Out 2»: Συνεχίζει να καταρρίπτει τα ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων και εισπράξεων

Εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα η Disney/Pixar από την ταινία Inside Out 2, με δύο από τους βασικούς χαρακτήρες, τη Λύπη και τη Χαρά 

Disney/Pixar via AP

Η άκρως επιτυχημένη ταινία animation «Inside Out 2» (Τα μυαλά που κουβαλάς) συνεχίζει να καταρρίπτει τα ρεκόρ πωλήσεων και εισπράξεων και μετά τις 25 Σεπτεμβρίου, ημέρα από την οποία είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα Disney.

Η ταινία «Inside Out 2» συνέχεια αυτής του 2015 αναδείχθηκε θρίαμβος σε ότι αφορά τις πωλήσεις των εισιτηρίων το 2024, με τις εισπράξεις να έχουν φτάσει τα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Υπενθυμίζεται ότι η επιτυχία της έχει μεταφερθεί και στην πλατφόρμα streaming και έγινε η ταινία με τις περισσότερες προβολές των Walt Disney Animation Studios στο Disney + από την πρεμιέρα του «Encanto» το 2021

Οι θεάσεις της σε παγκόσμιο επίπεδο στην πλατφόρμα ανήλθαν σε 31 εκατομμύρια τις πρώτες πέντε μέρες προβολής.

Σύμφωνα με το Deadline το «Inside Out 2» έγινε η Νο. 1 κινηματογραφική πρεμιέρα όλων των εποχών στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική.

H ταινία της Disney και της Pixar επιστρέφει στο μυαλό της εφήβου Ράιλι, τη στιγμή που το κέντρο ελέγχου κατεδαφίζεται ώστε να δημιουργηθεί χώρος για κάτι εντελώς απροσδόκητο, τα νέα Συναισθήματα! Eμφανίζεται η Ανησυχία και φέρνει μαζί της την Ντροπή, τη Ζήλια και την Ανία.