ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ερωτικού θρίλερ «Babygirl» με πρωταγωνίστρια τη Νικόλ Κίντμαν

Η Νικόλ Κίντμαν

Joel C Ryan/Invision/AP

Στον «αέρα» βγήκε το τρέιλερ για το νέο ερωτικό θρίλερ «Babygirl» με πρωταγωνίστρια τη Νικόλ Κίντμαν, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 25 Δεκεμβρίου.

Ένα δείγμα για όσα αναμένεται να δούμε, δίνει το γεγονός ότι η Νικόλ Κίντμαν κέρδισε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού στη Βενετία για την ερμηνεία της.

Σύμφωνα με τη σύνοψη της ταινίας, η Κίντμαν ενσαρκώνει ένα ανώτατο στέλεχος μιας εταιρείας τεχνολογίας, όταν ξαφνικά συνάπτει μια ερωτική σχέση με έναν νεότερο υφιστάμενό της.

«Όλοι μας κουβαλάμε ένα μικρό μαύρο κουτί γεμάτο με φαντασιώσεις και ταμπού που μπορεί να μην μοιραστούμε ποτέ με κανέναν. Με γοητεύει η δυαδικότητα της ανθρώπινης φύσης και αυτή η ταινία είναι μια προσπάθεια να ρίξει φως στις αντίπαλες δυνάμεις που συνθέτουν την προσωπικότητά μας», δήλωσε η συγγραφέας-σκηνοθέτης Halina Reijn στη Βενετία. «Για μένα, ο φεμινισμός είναι η ελευθερία να μελετάς την ευαλωτότητα, την αγάπη, τη ντροπή, την οργή και το εσωτερικό τέρας μιας γυναίκας» πρόσθεσε η ίδια, όπως μετέδωσε το Variety.

Στο καστ συμμετέχουν οι Αντόνιο Μπαντέρας, Σόφι Γουάιλντ, Έσθερ Μακγκρέγκορ, Βίκτορ Σλίζακ, Βον Ρέιλι και Λέσλι Σίλβα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης