ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Σερί» δέκα συναυλιών των Coldplay στο στάδιο Γουέμπλεϊ - Θα σπάσουν το ρεκόρ της Τέιλορ Σουίφτ

Ο Κρις Μάρτιν των Coldplay

AP Photo/Bruna Prado

Δέκα συναυλίες έχουν προγραμματίσει στο στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου οι Coldplay, ξεπερνώντας ακόμη και το ρεκόρ της Τέιλορ Σουίφτ. 

Το συγκρότημα είχε προγραμματίσει αρχικά έξι live για τον Αύγουστο του 2025, οι οποίες σύντομα έγιναν «sold out». Για να ικανοποιήσουν το κοινό τους πρόσθεσαν ακόμη τέσσερις συναυλίες τον Σεπτέμβριο, όπως ανακοίνωσαν την Πέμπτη 26/9.

Στο μεταξύ, στην περιοδεία του 2025 θα προωθήσουν το 10ο άλμπουμ τους με τίτλο «Moon Music», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου, όπως μετέδωσε το BBC.

Σταθερές τιμές εισιτηρίων

Αξίζει να σημειωθεί, πως η πολιτική τιμολόγησης που έχουν ακολουθήσει έχει συμβάλλει σημαντικά στην ταχύτατη εξάντληση των εισιτηρίων τους. Σε αντίθεση με τους Oasis, οι Coldplay έχουν αρνηθεί να χρησιμοποιήσουν το μοντέλο τιμολόγησης της Ticketmaster - όπου οι τιμές προσαρμόζονται ανάλογα με τη ζήτηση.

Σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της εταιρείας αναφέρεται πως «όλες οι τιμές των εισιτηρίων για αυτές τις συναυλίες είναι σταθερές».

Το 50% των εισιτηρίων για αυτές τις παραστάσεις θα πάει σε ντόπιους θαυμαστές του συγκροτήματος, οι οποίοι ζουν στους ταχυδρομικούς κώδικες HU, YO, DN ή LN, ενώ το 10% των εσόδων θα διατεθεί στο Music Venue Trust, το οποίο υποστηρίζει μικρούς συναυλιακούς χώρους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης