ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Σέιλιν Γούντλεϊ θα υποδυθεί την Τζάνις Τζόπλιν σε βιογραφική ταινία

Η ηθοποιός Σέιλιν Γούντλεϊ

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Σέιλιν Γούντλεϊ επιλέχθηκε να υποδυθεί το είδωλο της ροκ, την τραγουδίστρια, τραγουδοποιό, Τζάνις Τζόπλιν σε νέα βιογραφική ταινία.

Η Γούντλεϊ θα συμμετάσχει στο καστ της ταινίας και θα είναι και παραγωγός, σύμφωνα με το Variety.

Η βιογραφική ταινία που δεν έχει ακόμη τίτλο χρηματοδοτείται με έκπτωση φόρου 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων από την Επιτροπή Κινηματογράφου της πολιτείας της Καλιφόρνιας και όπως αναφέρει το Variety, θα έχει προϋπολογισμό 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Δεν έχουν γίνει πολλές λεπτομέρειες γνωστές για την ταινία, αλλά η Αμερικανίδα ηθοποιός έγραψε σε δήλωση ότι είναι ενθουσιασμένη που θα αφηγηθεί την ιστορία της Τζάνις Τζόπλιν, ειδικά στην Καλιφόρνια.

«Η Καλιφόρνια σήμαινε τόσα πολλά για την Τζάνις Τζόπλιν, η πολιτεία έγινε η σκηνή πάνω στην οποία εξερεύνησε όχι μόνο τον κόσμο της μουσικής, αλλά τον κόσμο της δραστήριας ανθρώπινης υπόστασής της» έγραψε.

Δεν έχει γυριστεί ποτέ βιογραφική ταινία της Τζάνις Τζόπλιν. Πολλοί σκηνοθέτες το προσπάθησαν, και σύμφωνα με άρθρο του THR από τις αρχές του έτους, διάφορες ταινίες έχουν ανακοινωθεί αλλά ακυρώθηκαν.

Η Ζόι Ντεσανέλ, η Μπρίτανι Μέρφι, η Έιμι Άνταμς, έχουν αναφερθεί ως πρωταγωνίστριες στον ρόλο της Τζόπλιν σε άλλη βιογραφική ταινία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης