ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Orloff Spa: Τοποθετώντας το wellness στο επίκεντρο της εμπειρίας των σύγχρονων ταξιδιωτών

Orloff Spa: Τοποθετώντας το wellness στο επίκεντρο της εμπειρίας των σύγχρονων ταξιδιωτών

Το Orloff Spa μόλις απέκτησε έναν νέο χώρο ολιστικής περιποίησης στην καρδιά της Αθήνας, επεκτείνοντας το ήδη προσεκτικά επιλεγμένο δίκτυό του και συνεχίζοντας να αναδεικνύεται σε κορυφαίο wellness συνεργάτη των καλύτερων ξενοδοχείων.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι εμπειρίες wellness πλέον βρίσκονται στον βασικό πυρήνα των υπηρεσιών που αναζητούν οι επισκέπτες, όταν επιλέγουν τη διαμονή τους σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Η 360 προσέγγιση Luxury 5-star Spa του Orloff καθιστά το brand ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα στη χώρα μας, καθώς οι υπηρεσίες spa consultancy και spa operator που προσφέρει εξασφαλίζουν την υπεραξία που κάθε luxury ξενοδοχείο αποζητά από το spa του, ενώ το Orloff Group είναι παράλληλα ο brand representative των πιο premium προϊόντων περιποίησης δέρματος, και πιο συγκεκριμένα των εξαιρετικών Valmont, Cinq Mondes και Darling suncare.

ORLOFF-SPA_Pnoes-Wellness-Center-Academias-Hotel-(1).jpg

Πριν μόλις λίγους μήνες, το Orloff Spa απέκτησε έναν νέο ακόμη μαγικό χώρο ολιστικού wellness στην καρδιά της πόλης, το Orloff Spa at Pnoes – Academias Hotel, Autograph Collection. Το νέο Orloff Spa at Pnoes – Academias διακρίνεται τόσο για τις εγκαταστάσεις όσο και για τις υπηρεσίες του και αποτελεί μία όαση μακριά από την πίεση και το άγχος της καθημερινότητας.

ORLOFF-SPA_Pnoes-Wellness-Center-Academias-Hotel.jpg

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό εξειδικεύεται σε θεραπείες βασισμένες στα γνήσια πρωτόκολλα της Valmont και της Cinq Mondes, καθώς και στο ειδικά διαμορφωμένο μενού spa Greek Touch με στοιχεία και συστατικά από την ελληνική φύση. Highlight της πολυτελούς εμπειρίας δεν είναι άλλο από την εντυπωσιακή φωτιζόμενη εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, όπου για πρώτη φορά απολαμβάνουμε ταινία στον επιβλητικό τοίχο προβολής, χαλαρώνοντας μέσα στο νερό.

ORLOFF-SPA_Pnoes-Wellness-Center-Academias-Hotel-(6).jpg

Ένα καταφύγιο ευεξίας και χαλάρωσης που θα «αγκαλιάσει» το πρόσωπο, το σώμα, τον νου και τις αισθήσεις. Τα βαθιά γήινα χρώματα, τα ποιοτικά υλικά, όπως το μαύρο μάρμαρο και το ξύλο, αλλά και ο διακριτικός φωτισμός συνδυάζονται αρμονικά σε ένα άκρως χαλαρωτικό σκηνικό, σχεδιασμένο στρατηγικά ώστε να συνδυάζει το στοιχείο της πολυτέλειας με την απαραίτητη αρμονία που έχουμε ανάγκη στην καθημερινότητά μας.

Untitled-Catalog-04322.jpg

Στο Orloff Spa at Pnoes – Academias Hotel, Autograph Collection αφηνόμαστε στην επιστημονική υπεροχή των κυτταρικών καλλυντικών του εμβληματικού ελβετικού brand Valmont, ερχόμαστε σε επαφή με τα Beauty Rituals του κόσμου μέσα από τις signature θεραπείες του γαλλικού clean beauty brand Cinq Mondes και «ταξιδεύουμε» με μοναδικό τρόπο στο παρελθόν μέσα από την έντονη επιρροή της αρχαίας Ελλάδας, που είναι διάχυτη σε ολόκληρο το ξενοδοχείο, χάρη στα παραδοσιακά τελετουργικά και μασάζ, όπως το Ancient Greek massage, έναν φόρο τιμής στην κληρονομιά του Ιπποκράτη.

ORLOFF-SPA_Pnoes-Wellness-Center-Academias-Hotel-(3).jpg

Στο Pnoes Wellness center – Academias, όπως και σε όλα τα Orloff Spa, απολαμβάνουμε υπηρεσίες wellness υψηλού επιπέδου και στοχευμένες συμβουλές ομορφιάς από τους experts, ενώ έχουμε πρόσβαση και στο corner λιανικής πώλησης των premium brands που εκπρoσωπεί στην Ελλάδα η Orloff. Το Pnoes Wellness center - Academias διαθέτει μία άρτια εξοπλισμένη διπλή καμπίνα με ειδικά κρεβάτια θεραπείας και υποστηρίζει treatments για δύο άτομα, καθώς και άλλα πακέτα που μπορούμε να κάνουμε δώρο στα αγαπημένα μας πρόσωπα, ενώ διαθέτει σάουνα και 24ωρο γυμναστήριο.

Orloff-march-23-03067_1.jpg

Tο προσεκτικά επιλεγμένο δίκτυο Orloff στην Αθήνα, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και το πολυτελές spa των 5* ξενοδοχείων Life Gallery και Theoxenia Palace, καθώς και το spa του ξενοδοχείου Melia Athens που λειτουργεί με την νέα υπογραφή “Grecian spa”.

Grecian-Spa.jpg

Το Grecian Spa concept είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία spa με την υπογραφή του Orloff για ξενοδοχεία 4* και 5*, σχεδιασμένη να αναδείξει στους καλεσμένους και στους τουρίστες την ελληνική ολιστική ευεξία και ομορφιά, μέσα από μοναδικές θεραπείες και αρώματα εμπνευσμένα από την ελληνική φύση.

orloff-00146.jpg

Είναι γεγονός πως το Orloff Spa δεν είναι τυχαία ο επιλεγμένος συνεργάτης των καλύτερων ξενοδοχείων της Αθήνας, αφού πρεσβεύει την κορυφαία ποιότητα σε κάθε spa & wellness υπηρεσία, σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα του σύγχρονου hospitality industry, προσφέροντας έτσι στο κάθε ξενοδοχείο τη δυνατότητα να θέσει το wellness στο επίκεντρο της εμπειρίας των επισκεπτών του. Η εταιρία Orloff δραστηριοποιείται ως spa consultant, spa operator και brand representative των πιο πολυτελών εμπορικών brands περιποίησης δέρματος, ενώ εφαρμόζει μία στρατηγική και καθαρά luxury 5 star spa προσέγγιση σε όλη τη διαδικασία δημιουργίας των spa, από το set up και το pre-opening μέχρι το management του χώρου και των υπηρεσιών.

Untitled-Catalog-04816.jpg

Τόσο οι συμβουλευτικές όσο και οι υπηρεσίες διαχείρισης των spa Orloff είναι απόλυτα εξατομικευμένες, προσφέροντας tailor-made λύσεις ανάλογα με το ξενοδοχείο και το κοινό του, ενώ διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του χώρου με βάση τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. Προτεραιότητα δίνεται πάντα στην ικανοποίηση των επισκεπτών, μέσω της προσοχής στη λεπτομέρεια και των στοχευμένων υπηρεσιών, αναδεικνύοντας τελικά το spa σε απόλυτο destination και ενισχύοντας έτσι τόσο τις κρατήσεις και την κερδοφορία του όσο και τις θετικές εντυπώσεις από το ξενοδοχείο συνολικά.

ORLOFF-SPA_Pnoes-Wellness-Center-Academias-Hotel-(5).jpg

Η τεχνογνωσία Orloff βασίζεται στη μακρόχρονη διανομή brands υψηλών προδιαγραφών, όπως η Valmont και η Cinq Mondes, έχοντας δημιουργήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο συνεργασίας με spa ξενοδοχείων 5*, καθώς και το δίκτυο signature Orloff Spas. Οι υπηρεσίες spa περιλαμβάνουν την ειδική τεχνογνωσία σχετικά με το tailor-made spa menu, τη στελέχωση και την εκπαίδευση του προσωπικού σε θεραπείες και προϊόντα πωλήσεων, το spa marketing, τα spa offers, και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια κινητοποίησης της ζήτησης για υπηρεσίες spa. Εκτείνεται επίσης στην ενίσχυση και προώθηση της επικοινωνίας του spa στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον έντυπο τύπο.

Info: www.orloffspa.gr/

www.orloffgroup.gr/