ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στο teaser της τελευταίας σεζόν του Yellowstone ο Κέβιν Κόστνερ

Στο teaser της τελευταίας σεζόν του Yellowstone ο Κέβιν Κόστνερ

Ο ηθοποιός Kevin Costner

(AP Photo/Chris Pizzello)

Τo «Yellowstone» κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το δεύτερο μισό της 5ης σεζόν, η οποία είναι και η τελευταία, σύμφωνα με την Paramount. Σε αυτό εμφανίζεται ο ηθοποιός Κέβιν Κόστνερ ο οποίος ωστόσο δεν θα συμμετάσχει σε αυτήν. 

Όπως είναι ήδη γνωστό ο ηθοποιός αποχώρησε πριν από το 2ο μέρος της 5ης σεζόν της δραματικής σειράς.

Ο Κόστνερ έχει επιβεβαιώσει ότι δεν θα επιστρέψει στη σειρά, αλλά υπάρχουν πλάνα του σε αυτό το teaser, και η φωνή του ακούγεται να λέει: «Κληρονομιά. Αν φτιάξεις κάτι που αξίζει να έχεις, κάποιος θα προσπαθήσει να το πάρει».

Ωστόσο δεν είναι σαφές προς το παρόν πώς θα η σειρά θα τον αφαιρέσει από την πλοκή της. Φαίνεται όμως ότι το teaser χρησιμοποιεί υλικό που γύρισε πριν την αποχώρησή του.

Η σειρά θα αποκτήσει, επίσης, ένα spin-off, που θα ονομάζεται «The Madison», με πρωταγωνίστρια τη Μισέλ Φάιφερ.

Το δεύτερο μισό της 5ης σεζόν του «Yellowstone» έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 10 Νοεμβρίου στο δίκτυο Paramount.

Η γουέστερν δραματική σειρά ακολουθεί την οικογένεια Ντάτον, ιδιοκτήτες του μεγαλύτερου ράντσου στη Μοντάνα, συμπεριλαμβανομένου του πατριάρχη Τζον (Κέβιν Κόστνερ) και των ενήλικων παιδιών του Κέισι (Λουκ Γκράιμς), Τζέιμι (Γουές Μπέντλεϊ), Μπεθ (Κέλι Ρέιλι) και του συζύγου της Μπεθ, Ριπ (Κόουλ Χάουζερ).