ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Φεστιβάλ Βενετίας: Ο Τζάστιν Θερού και το διαμαντένιο δαχτυλίδι της Νικόλ

O Τζάστιν Θερού και η σύντροφός του Νικόλ Μπράιντον Μπλουμ στο κόκκινο χαλί, στην πρεμιέρα της ταινίας «Beetlejuice Beetlejuice»

Vianney Le Caer/Invision/AP

Νέες φήμες περί αρραβώνα πυροδότησε η εμφάνιση του διάσημου ηθοποιού Τζάστιν Θερού στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, καθώς η σύντροφός του Νικόλ Μπράιντον Μπλουμ εθεάθη να φορά ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι.

Το ζευγάρι έκανε μία λαμπερή εμφάνιση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, στην πρεμιέρα της ταινίας «Beetlejuice Beetlejuice» του Τιμ Μπάρτον.

Ντυμένοι στα λευκά πραγματοποίησαν τη δεύτερη κοινή τους εμφάνιση ως ζευγάρι. Ο ηθοποιός, ο οποίος στο παρελθόν ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ 'Ανιστον πρωταγωνιστεί στην ταινία «Beetlejuice Beetlejuice», η οποία άνοιξε την αυλαία του φεστιβάλ.

Ολο το καστ του «Beetlejuice Beetlejuice», του νέου Σκαθαροζούμη του Τιμ Μπάρτον - Η ταινία άνοιξε το φετινό, 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου βενετίας

Vianney Le Caer/Invision/AP

Επέλεξε να φορέσει ένα κρεμ σακάκι Zegna με λευκό πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και κομψά κοσμήματα Tiffany & Co.

Από την πλευρά της η ηθοποιός ήταν κομψή με ένα μακρύ φόρεμα Akris, το οποίο είχε ένα ιδιαίτερο άνοιγμα στο πίσω μέρος.

Η Νικόλ Μπράιντον Μπλουμ η οποία είναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της ως Caroline Stuyvesant στη δεύτερη σεζόν του «The Gilded Age», έχει επίσης εμφανιστεί σε δημοφιλείς σειρές όπως το «Law & Order: Special Victims Unit» και στις ταινίες «1BR» του 2019 και «Were the Lucky One» του 2024.

Η σχέση τους ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2023 με την πρώτη τους εμφάνιση ως ζευγάρι στο κόκκινο χαλί του Vanity Fair Oscar Party τον Μάρτιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης