ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ πανευτυχείς με το μωρό τους

Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ πανευτυχείς με το μωρό τους

Το ζευγάρι Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ

ΑΠΕ

Τις μοναδικές στιγμές τους ως γονείς απολαμβάνουν οι Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ, δηλώνοντας πανευτυχείς για τον ερχομό του γιου τους Τζακ Μπλους. 

Πηγή από το περιβάλλον τους δήλωσε αποκλειστικά στο PEOPLE, ότι τόσο η νέα μαμά όσο και το μωρό είναι «καλά» στην υγεία τους. «[Ο Τζάστιν και η Χέιλι] είναι πανευτυχείς. Το μωρό είναι ένα θαύμα», είπε χαρακτηριστικά. «Είναι αξιολάτρευτο και είναι καλά. Και η Χέιλι τα πάει καλά επίσης».

Η ίδια πηγή αποκάλυψε ότι το ζευγάρι «προσευχόταν» για να μπορέσει να κάνει οικογένεια ενώ την ημέρα που πληροφορήθηκε το ευχάριστο γεγονός ήταν η «καλύτερη ημέρα της ζωής του».

«Η εγκυμοσύνη ήταν κάτι το οποίο επιθυμούσαν πολύ και προσεύχονταν γι' αυτό. Η ημέρα που έμαθαν ότι η Χέιλι ήταν έγκυος ήταν η καλύτερη που υπήρξε ποτέ για τον Τζάστιν. Ήταν απόλυτα ενθουσιασμένος. Ήταν μια μεγάλη γιορτή γι' αυτούς», ανέφερε.

Ο διάσημος τραγουδιστής μοιράστηκε τα νέα της γέννησης του μωρού του με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή, 23 Αυγούστου.

«Καλώς όρισες σπίτι Τζακ Μπλουζ Μπίμπερ», έγραψε ο Καναδός σταρ στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ήδη έχει συγκεντρώσει πάνω από 20 εκατομμύρια «likes».

https://www.instagram.com/p/C_CV7GLJBA3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading