ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Νέα επεισόδια για την πετυχημένη κωμική σειρά «Ted Lasso»

Ο ηθοποιός Τζέρεμι Σουίφτ

ΑΠΕ

Η βραβευμένη κωμωδία  «Ted Lasso» πήρε το πράσινο φως για την 4η σεζόν ετοιμάζοντας πλέον νέα επεισόδια.

Σύμφωνα με το Deadline η αγαπημένη σειρά της Apple TV+ ετοιμάζεται για νέα επεισόδια με την Warner Bros Television να έχει ήδη ανανεώσει τα συμβόλαια των αρχικών μελών του καστ, Χάνα Γουάντινγκχεμ , Μπρετ Γκόλντσταϊν και Τζέρεμι Σουίφτ οι οποίοι ανήκουν στο βρετανικό σωματείο ηθοποιών U.K. Equity.

Στη συνέχεια το στούντιο αναμένεται να επικοινωνήσει με τα υπόλοιπα μέλη που έχουν συμβόλαια με την SAG-AFTRA, και τα οποία έχουν λήξει, για να γίνουν νέες συμφωνίες.

Εκτός από τους συνδημιουργούς/εκτελεστικούς παραγωγούς Τζέισον Σουντέικις και Μπρένταν Χαντ, η νέα σεζόν φαίνεται να περιλαμβάνει και την Τζούνο Τεμπλ (Juno Temple). Επίσης ένας από τους αρχικούς πρωταγωνιστές ο Φιλ Ντάνστερ δεν ανανέωσε λόγω της συμμετοχής του, τόσο στο «The Devil's Hour» του Prime Video όσο και στο «Surface» της Apple.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ποιοι άλλοι αστέρες που έχουν πάρει μέρος στη σειρά μπορεί να προσεγγιστούν για τον 4ο κύκλο. Ωστόσο όλοι οι ηθοποιοί έχουν δηλώσει επανειλημμένα ότι θα ήταν χαρούμενοι να επαναλάβουν τους ρόλους τους εάν τους δοθεί η ευκαιρία.

Οι φήμες για νέα επεισόδια του «Ted Lasso» βρίσκονται στον αέρα από την ολοκλήρωση της τρίτης σεζόν.

«Υπάρχει μια μικρή πόρτα που θα μπορούσε να ξανανοίξει αν χρειαστεί», είχε αναφέρει τον Ιανουάριο στο Variety, η διευθύνουσα σύμβουλος της Warner Bros. TV, Τσάννινγκ Ντάνγκεϊ (Channing Dungey). «Δεν θα έβαζα ακόμα τελεία στο τέλος αυτής της πρότασης. Υπάρχει πολλή αγάπη για το 'Ted Lasso'».

Με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Σουντέικις, η αγαπημένη σειρά ακολουθεί την πορεία ενός προπονητή κολεγιακής ομάδας αμερικανικού φούτμπολ από το Κάνσας να προσλαμβάνεται από μια ομάδα της Premier League (Richmond AFC) δίχως να ξέρει τίποτα από ποδόσφαιρο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης