ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H ζωή της Bικτόρια Μπέκαμ γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix

H ζωή της Bικτόρια Μπέκαμ γίνεται ντοκιμαντέρ στο Netflix

Η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

AP Photo/Lynne Sladky

H Bικτόρια Μπέκαμ αποκτά το δικό της ντοκιμαντέρ στο Netflix, μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στο ντοκιμαντέρ του συζύγου της, τον περασμένο χρόνο. Η ακόμα άτιτλη παραγωγή θα ακολουθήσει το ταξίδι της Βικτόρια από την αρχή της μουσικής καριέρας της με τις Spice Girls τη δεκαετία του '90, μέχρι την ενασχόληση με τη μόδα.

Σύμφωνα με τη σύνοψη, «οι μέρες της Πος Σπάις μπορεί να είναι πίσω της, αλλά σήμερα η Μπέκαμ βρίσκεται σε ένα ταξίδι για να χτίσει μια αυτοκρατορία μόδας -και τώρα, οι θαυμαστές θα μπορέσουν να δουν την ιστορία πίσω από όλα αυτά».

Το ντοκιμαντέρ υπόσχεται εμφανίσεις από την Βρετανίδα σχεδιάστρια και την οικογένειά της, όπως και διάσημων φίλων και συναδέλφων της. Την παραγωγή αναλαμβάνει η εταιρεία του συζύγου της, «Studio 99», η οποία έκανε και την παραγωγή του ντοκιμαντέρ «Beckham» σε συνεργασία με την Dorothy St Pictures.

Πέρυσι ο Φίσερ Στίβενς, δήλωσε στο Variety ότι πέρασε 14 ώρες παίρνοντας συνέντευξη από τη Βικτόρια για το «Beckham», το οποίο παρουσίαζε την άνοδο του ποδοσφαιριστή από επίδοξο αθλητή σε σταρ και σύμβολο της μόδας. «Ειλικρινά, συγκινήθηκα αρκετά από τη σχέση τους στο τέλος της ημέρας, και -μετά από όλα όσα έχουν περάσει- πόσο πολύ αγαπούν ο ένας τον άλλον και πόσο κοντά είναι», είπε ο σκηνοθέτης.

Η Νίκολα Χόοσουν θα είναι επίσης στην παραγωγή μαζί με την Τζούλια Νότινγχαμ.

Το ντοκιμαντέρ της Μπέκαμ ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια ενός πάνελ του Netflix, στο τηλεοπτικό φεστιβάλ του Εδιμβούργου.