ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ευρωπαϊκή πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Λονδίνου για το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Έλτον Τζον

Ο Έλτον Τζον

AP Photo/Kevin Wolf

Το ντοκιμαντέρ «Elton John: Never Too Late» το οποίο καταγράφει τα 50 χρόνια καριέρας μιας από τις πιο εμβληματικές μορφές της παγκόσμιας μουσικής θα κάνει την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου (BFI). Η ταινία θα προβληθεί στις 10 Οκτωβρίου στο Royal Festival Hall, με τον ίδιο τον Έλτον Τζον να δίνει το παρών.

Η ταινία ακολουθεί τον παγκόσμιο σταρ να κάνει μια αναδρομή στα απίστευτα πρώτα χρόνια της καριέρας του σε ένα «συναισθηματικά φορτισμένο, ιδιαίτερο και ενθαρρυντικό ταξίδι».

Σύμφωνα με την σύνοψη «καθώς προετοιμάζεται για την τελευταία του συναυλία στο Στάδιο Ντότζερ της Βόρειας Αμερικής, ο κορυφαίος τραγουδιστής αφηγείται τα σκαμπανεβάσματα των πρώτων χρόνων και πώς ξεπέρασε τις αντιξοότητες, την κακοποίηση και τον εθισμό για να γίνει το είδωλο που είναι σήμερα».

Το πρωτότυπο ντοκιμαντέρ της Disney Branded Television είναι παραγωγή των «Rocket Entertainment» και «This Machine Filmworks».

Η αυλαία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της πρωτεύουσας του Ηνωμένου Βασιλείου θα ανοίξει στις 9 Οκτωβρίου με την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Blitz» του Στιβ ΜακΚουίν όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

Το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ θα παρουσιαστεί στις 4 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το Variety.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης