ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Grotesquerie»: Η νέα σειρά τρόμου δια χειρός Ράιαν Μέρφι

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Από τον δημιουργό του «American Horror Story», Ράιαν Μέρφι έρχεται η ολοκαίνουργια σειρά τρόμου, «Grotesquerie». Το FX έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ της σειράς που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Το σενάριο των 10 επεισοδίων που έγραψε ο Μέρφι μαζί με τους Τζον Ρόμπιν Μπάιτζ και Τζόε Μπέικεν επικεντρώνεται σε μια σειρά από αποτρόπαια εγκλήματα που αναστατώνουν μια μικρή κοινότητα.

Η ντετέκτιβ Lois Tryon νιώθει ότι αυτά τα εγκλήματα είναι απόκοσμα προσωπικά, σαν κάποιος -- ή κάτι -- να την κοροϊδεύει. Χωρίς στοιχεία και χωρίς να ξέρει πού να στραφεί, δέχεται τη βοήθεια της Αδελφής Megan. Ωστόσο, βρίσκονται παγιδευμένες σε έναν μοχθηρό ιστό, που φαίνεται να δημιουργεί περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις».

Πρωταγωνιστούν οι Νίσι Νας, Λέσλι Μάνβιλ, Κόρτνεϊ Βανς, Τέσα Φερέρ, Ρέιβεν Γκούντγουιν και ο σύντροφος της Τέιλορ Σουίφτ, Τράβις Κέλσι.

Σύμφωνα με το Bloody Disgusting, την σκηνοθεσία εκτός από τον δημιουργό έχουν αναλάβει οι Μαξ Γουίνκλερ, Αλέξις Μάρτιν Γούνταλ και Ελεγκαν Μπράτον.

Το «Grotesquerie» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου στο FX και την επόμενη ημέρα στο Hulu.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης