ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έρχεται στις αίθουσες η ταινία με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντίλον που γυρίστηκε στο Τρίκερι Πηλίου

Έρχεται στις αίθουσες η ταινία με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντίλον που γυρίστηκε στο Τρίκερι Πηλίου

O Ματ Ντίλον.

AP Photo

Η Signature Entertainment έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο τρέιλερ για την ανεξάρτητη παραγωγή «Haunted Heart», η οποία είναι γυρισμένη στο Νότιο Πήλιο με επίκεντρο το Τρίκερι.

Πρωταγωνιστεί ο χολιγουντιανός σταρ Ματ Ντίλον (Matt Dillon) και οι Χουάν Πάμπλο Ουρέγκο (Juan Pablo Urrego) και Αΐντα Φολκ (Aida Folch). Ο βραβευμένος με Όσκαρ Φερνάντο Τρουέμπα (Fernando Trueba) υπογράφει την σκηνοθεσία σε σενάριο που έγραψε μαζί με τον Ράιλεντ Γκραντ (Rylend Grant).

Το ρομαντικό θρίλερ διαδραματίζεται «σε ένα όμορφο απομονωμένο νησί της Ελλάδας, όπου η Άλεξ μια γοητευτική νεαρή Ισπανίδα πιάνει δουλειά ως σερβιτόρα σε ένα παραθαλάσσιο, μικρό εστιατόριο. Κερδίζει αμέσως την καρδιά του χαρισματικού Ενρίκο, αλλά η ίδια ερωτεύεται τον αινιγματικό μάνατζερ του εστιατορίου, Μαξ, έναν μοναχικό Αμερικανό που εγκαταστάθηκε εκεί πριν από δεκαετίες. Καθώς οι τουρίστες πάνε κι έρχονται, ο Ενρίκο ανακαλύπτει ανησυχητικά στοιχεία για το σκοτεινό και μυστηριώδες παρελθόν του Μαξ. Τυφλωμένη από έρωτα, η Άλεξ επιλέγει να αγνοήσει τα σημάδια και η ιστορία αρχίζει σιγά σιγά να παρεκτρέπεται σε μία τρομακτική μάχη για επιβίωση».

Η ταινία με τον ισπανικό τίτλο «Isla Perdida», έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Atlàntida στις 20 Ιουλίου, σύμφωνα με το Firstshowing. Θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες από την Tanweer στις 29 Αυγούστου και σε VOD στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 23 Σεπτεμβρίου έχοντας τον τίτλο «The Island».