ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σε αναβίωση του θεατρικού έργου «Glengarry Glen Ross» οι Κίραν Κάλκιν, Μπομπ Όντενκερκ και Μπιλ Μπερ

Ο ηθοποιός Κίραν Κάλκιν

ΑΠΕ

Στην θεατρική παράσταση στο Μπρόντγουει με τίτλο «Glengarry Glen Ross» θα πρωταγωνιστήσουν οι ηθοποιοί Κίραν Κάλκιν, Μπομπ Όντενκερκ και Μπιλ Μπερ.

Πρόκειται για παραγωγή που έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στο Μπρόντγουεϊ την άνοιξη του 2025.

Ο Πάτρικ Μάρμπερ, ο οποίος κέρδισε πρόσφατα βραβείο Tony για το «Leopoldstadt» που είναι τοποθετημένο στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, σκηνοθετεί την παράσταση, η οποία διαδραματίζεται σε ένα μεσιτικό γραφείο στο Σικάγο. Τέσσερις πωλητές ανταγωνίζονται για να πουλήσουν ως επί το πλείστον άχρηστα ακίνητα σε ανυποψίαστους πελάτες. Τα πράγματα γίνονται ανελέητα όταν τους γνωστοποιείται ότι όποιος πουλάει τα περισσότερα κερδίζει ένα αυτοκίνητο και όποιος πουλάει τα λιγότερα μένει χωρίς δουλειά.

«Το 1983, είδα την αρχική παραγωγή του "Glengarry Glen Ross" στο Λονδίνο» είπε ο Μάρμπερ σε δήλωσή του, σύμφωνα με το Variety.

«Ήμουν μόλις 19 ετών. Ήταν ένας από τους λόγους που ήθελα να ασχοληθώ με το θέατρο. Σαράντα χρόνια αργότερα, είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα το σκηνοθετήσω στο Μπρόντγουεϊ με απίστευτους ηθοποιούς. Θα κάνω ότι μπορώ για να διασφαλίσω ότι αυτό το σπουδαίο αμερικανικό έργο θα φέρει στο κοινό τις ίδιες μεγάλες απολαύσεις που έφερε σε εμένα» ανέφερε.

Ο Κάλκιν, βραβευμένος με Emmy σταρ της σειράς «Succession» του HBO, υποδύεται τον Ρίτσαρντ Ρόμα, ο Μπομπ Όντεκερκ, γνωστός από τις σειρές «Better Call Saul» και «Breaking Bad», υποδύεται τον κάποτε ισχυρό πωλητή Σέλι Λεβέν και ο Μπερ θα είναι ο Ντέιβιντ Μος.

Οι Όντενκερκ και Μπερ θα κάνουν το ντεμπούτο τους στο Μπρόντγουεϊ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης