ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιατί ο «Τζον Σνόου» δεν θα επιτρέψει στα παιδιά του να δουν το «Game of Thrones»

Η Ρόουζ Λέσλι και ο Κιτ Χάρινγκτον

Evan Agostini/Invision/AP

Να προστατεύσει τα παιδιά του από το να νιώσουν άβολα θέλει ο Κιτ Κάρινγκτον, που υποδύθηκε τον Τζον Σνόου στο «Game of Thrones» και για τον λόγο αυτό δεν θα τους επιτρέψει να δουν την σειρά. 

«Δεν νομίζω ότι θα θέλουν να παρακολουθήσουν το Game of Thrones» είπε ο Χάρινγκτον στο E!. «Σας εγγυώμαι απολύτως ότι πιθανότατα δεν θα θελήσουν ποτέ να δουν αυτή τη σειρά» πρόσθεσε.

Να σημειωθεί ότι, ο ηθοποιός στα γυρίσματα της σειράς γνώρισε τη σύζυγό του Ρόουζ Λέσλι, η οποία υποδύθηκε την Ίγκριτ για τρεις σεζόν. Οι δυό τους παντρεύτηκαν το 2018 και έχουν μαζί δύο παιδιά - έναν γιο τριών ετών και μια κόρη ενός έτους.

Όταν ρωτήθηκε αν τα παιδιά του θα ήθελαν ή θα ενδιαφέρονταν να δουν τη σχέση του με τη Λέσλι να εξελίσσεται στην οθόνη, δήλωσε πως «νομίζω ότι θα νιώσουν πολύ άβολα».

Απαντώντας στην ερώτηση αν τα παιδιά του εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την καριέρα και την εργασία του, ο Χάρινγκτον ανέφερε: Δεν νομίζω ότι θα θέλουν να παρακολουθήσουν ο,τιδήποτε στο οποίο συμμετέχω» υπογράμμισε.

«Πιστεύω ότι θα είναι μια από αυτές τις θλιβερές συζητήσεις που θα λέω: "Kοίτα αυτό στο οποίο ήμουν πριν από 20 χρόνια" και θα απαντούν: "Μπαμπά όχι"» σχολίασε ο ηθοποιός.

Η γνωριμία των φανταστικών χαρακτήρων στη σειρά

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης