ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η οικία της οικογένειας Simpson είναι το πιο δημοφιλές τηλεοπτικό σπίτι

Η οικία της οικογένειας Simpson είναι το πιο δημοφιλές τηλεοπτικό σπίτι
ΑΠΕ

Νέα έρευνα που βλέπει το φως της δημοσιότητας αποκάλυψε ποια εμβληματικά σπίτια από τηλεοπτικές σειρές έχουν αναδημιουργηθεί περισσότερο, αναδεικνύοντας αυτό των Simpsons ως το πιο δημοφιλές.

Σύμφωνα με το Clash.gg, το οποίο έλαβε δεδομένα από το βιντεοπαιχνίδι προσομοίωσης ζωής «The Sims 4», το σπίτι των Simpsons έχει ξαναχτιστεί στο παιχνίδι πάνω από 2000 φορές και είναι το πιο δημοφιλές. Το σπίτι των πρωταγωνιστών της δημοφιλούς animation σειράς The Simpsons έχει αναδημιουργηθεί στο παρελθόν στα παιχνίδια Minecraft και Lego

Το θρυλικό διαμέρισμα της Μόνικα από τη σειρά «Friends» είναι δεύτερο στη λίστα με 1363 αναπαραγωγές, ενώ το διαμέρισμα των Τζόι και Τσάντλερ είναι 13ο στη λίστα με τα πιο δημοφιλή, με τους θαυμαστές του Sims 4 να το κατασκευάζουν μόλις 33 φορές.

Η λίστα περιλαμβάνει επίσης σπίτια από τις σειρές «Bridgerton» (3η θέση), «Gilmore Girls» (4η θέση) και «New Girl» (5η θέση). Η κατοικία του Σέρλοκ από τη σειρά «Sherlock» είναι στην έκτη θέση, το κάστρο από τη σειρά «Downton Abbey» στην έβδομη και το σπίτι της Μπλερ από τη σειρά «Gossip Girl» στην όγδοη με το ράντσο των Ντάτον από τη σειρά Yellowstone στην ένατη και το σπίτι της μίνι σειράς «Wandavision» στη δέκατη θέση.