ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μπελάδες για την Κέιτι Πέρι μετά τα γυρίσματα σε παραλία της Ίμπιζας

Μπελάδες για την Κέιτι Πέρι μετά τα γυρίσματα σε παραλία της Ίμπιζας

Η Κέιτι Πέρι

AP/Chris Jackson

Τα «παιχνίδια» σε μια ισπανική παραλία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το νέο βίντεοκλιπ της "Lifetimes" ενδέχεται να βάλουν σε μπελάδες την Αμερικανίδα τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι, καθώς οι ισπανικές αρχές ξεκίνησαν μια έρευνα για την πραγματοποίηση γυρισμάτων στην Ίμπιζα χωρίς άδεια.

Το υπουργείο Γεωργίας, Αλιείας και Φυσικού Περιβάλλοντος των Βαλεαρίδων Νήσων ανέφερε χθες ότι η εταιρεία παραγωγής, που ήταν υπεύθυνη για τα γυρίσματα στην Ίμπιζα, δεν υπέβαλε αίτημα για την έκδοση σχετικής άδειας.

«Για αυτόν τον λόγο ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα», επισημαίνεται σε μία ανακοίνωση.

Αν και μέρος του βίντεο γυρίστηκε στο Φυσικό Πάρκο Ses Salines, του οποίου οι λόφοι, οι παραλίες και οι αλυκές αποτελούν έναν παράδεισο για πουλιά και άλλα είδη άγριας ζωής, το υπουργείο είπε δεν υπάρχουν υποψίες για τη διάπραξη κάποιου περιβαλλοντικού εγκλήματος, αλλά η έρευνα αφορά διοικητικής φύσης παραβάσεις.

Το πάρκο Ses Salines είναι ένας βιότοπος που έχει εγγραφεί στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και εκτείνεται μεταξύ των νήσων της Ίμπιζας και της Φορμεντέρας.

Στο βίντεο, που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, εμφανίζεται η 39χρονη Πέρι να ταξιδεύει αρχικά με αεροπλάνο και κατόπιν με πλοίο στην Ίμπιζα φορώντας ένα ροζ μπλουζάκι διακοσμημένο με τη φράση "Eurotrash", ενώ στη συνέχεια διασκεδάζει σε μία παραλία και σε νυχτερινά κέντρα φορώντας διάφορα μπικίνι και ρούχα.

Η εταιρεία παραγωγής "We Own the City" δεν έχει προς το παρόν ανταποκριθεί σε αίτημα να σχολιάσει.