ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Zendaya και Ρόμπερτ Πάτινσον σε συζητήσεις για την ταινία «The Drama»

Zendaya και Ρόμπερτ Πάτινσον σε συζητήσεις για την ταινία «The Drama»

Η Ζεντάιγια και ο Ρόμπερτ Πάτινσον

Associated Press

Δύο από τα πιο «καυτά» ονόματα του κινηματογράφου συζητούν για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της νέας ταινίας «The Drama» με την υπογραφή του Noρβηγού σκηνοθέτη Κρίστοφερ Μπόργκλι: Η Zendaya και το Ρόμπερτ Πάτινσον.

Οι Άρι Άστερ, Λαρς Κνούντσεν και Τάιλερ Καμπελόνε θα κάνουν την παραγωγή μέσω της Square Peg. Οι λεπτομέρειες του έργου κρατούνται μυστικές, αλλά οι φήμες λένε ότι πρόκειται για ένα ειδύλλιο που παίρνει μια απροσδόκητη τροπή πριν από τη μεγάλη μέρα του γάμου τους.

Να σημειωθεί πως, για τη Zendaya ήταν μία εξαιρετική χρονιά αφού πρωταγωνίστησε στο «Dune: Part Two», το οποίο συγκέντρωσε περισσότερα από 700 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Ακολούθησε η δραματική ταινία «Challengers» των Amazon MGM, σε σκηνοθεσία Λούκα Γκουαντανίνο (Luca Guantanino). Πρωταγωνίστησε μαζί με τους Τζος Ο’ Κόνορ (Josh O’Connor) και Μάικ Φέιστ (Mike Faist) και απέσπασε πολύ καλές κριτικές και 94 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Αναμένεται επίσης να επιστρέψει στον βραβευμένο με Emmy ρόλο της στη σειρά «Euphoria» του HBO, τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2025.