ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το πολυτελές δώρο του Κιθ Έρμπαν στη Νικόλ Κίντμαν

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν

AP Photo/Evan Agostini

Ένα πολυτελές δώρο, που όμως δεν έχει εκτιμήσει έλαβε η Νικόλ Κίντμαν από τον σύζυγό της Κιθ Έρμπαν: Ο λόγος για μια Lamborghini Urus.

«Ο Κιθ μου την αγόρασε αλλά εγώ οδηγώ ένα Subaru. Εκείνος την χρησιμοποιεί» δήλωσε η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Βικτόρια Μπέκαμγια τη Vogue Australia.

Επίσης «εκμυστηρεύτηκε» στην Μπέκαμ ότι δεν της αρέσουν τα αυτοκίνητα σε αντίθεση με τον μουσικό σύζυγό της.

«Ο Κιθ είναι λάτρης των αυτοκινήτων. Εγώ δεν ασχολούμαι. Μπορείς να με μεταφέρεις με ο,τιδήποτε και θα είμαι ευτυχισμένη» είπε χαρακτηριστικά και της αποκάλυψε ότι το συγκεκριμένο σούπερ σπορ αυτοκίνητο το διάλεξε ο σύζυγός της επειδή του άρεσε πολύ.

«Του αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα… είναι το πάθος του» εξήγησε η διάσημη πρωταγωνίστρια. «Είναι από το Κουίνσλαντ [Αυστραλία] και ξεκίνησε από το τίποτα σαν τον Ντέιβιντ [Μπέκαμ] λέγοντας: "Θα στηριχτώ στον εαυτό μου και θα γίνω αυτός που πραγματικά θέλω". Όπως εσύ και εγώ. Είμαστε αυτοδημιούργητοι και οι τέσσερις μας, σωστά;» σημείωσε.

Η πασίγνωστη σχεδιάστρια συμφώνησε με την Κίντμαν, σημειώνοντας ότι ο σύζυγός της είναι εξίσου "παθιασμένος" με τα αυτοκίνητα.

Η Κίντμαν είναι παντρεμένη από το 2006 με τον τραγουδιστή της κάντρι. Το ζευγάρι έχει δύο κόρες, την 15χρονη Σάντεϊ και την 13χρονη Φέιθ ενώ μοιράζεται την Μπέλα και τον Κόνορ με τον πρώην σύζυγό της Τομ Κρουζ (Tom Cruise)). Πρόσφατα γιόρτασαν την 18η επέτειό τους.

«Είμαι τόσο τυχερή που τον βρήκα. Κάθε μέρα σηκωνόμαστε το πρωί και πάμε βόλτα πιασμένοι χέρι-χέρι. Μας αρέσει πολύ να κρατιόμαστε έτσι» συμπλήρωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης