ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οικογενειακή υπόθεση η «μάχη» του Box Office για Μπλέικ Λάιβλι και Ράιαν Ρέινολντς

Η Μπλέικ Λάιβλι και ο Ράιαν Ρέινολντ

Associated Press (collage)

«Μάχη» για την πρώτη θέση του Box Office δίνει το ζευγάρι Μπλέικ Λάιβλι και Ράιαν Ρέινολντς με τις ταινίες «It Ends With Us» και «Deadpool & Wolverine» στις οποίες πρωταγωνιστούν.

Το δράμα της Sony με πρωταγωνίστρια την Λάιβλι σημείωσε μια θεαματική «πρεμιέρα» 24 εκατομμυρίων δολαρίων την Παρασκευή (9/8).

Η προσαρμογή του μυθιστορήματος μπεστ σέλερ του 2016 της Colleen Hoover πλησιάζει πλέον σε μεγαλύτερες εισπράξεις που φτάνουν ακόμη και τα 45 εκατομμύρια δολάρια καθ' όλη τη διάρκεια του τριημέρου. Πρόκειται για μια φανταστική αρχή για ένα δράμα με προϋπολογισμό παραγωγής μόλις 25 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Τζάστιν Μπαλντόνι πρωταγωνιστεί η Λάιβλι ως ανθοπώλισσα που ερωτεύεται έναν νευροχειρουργό, ενώ στη συνέχεια αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τη σκληρή πραγματικότητα όταν ο ερχομός ενός παιδικού φίλου (Μπράντον Σκλενάρ) περιπλέκει τη σχέση τους.

Εν τω μεταξύ, εις εισπράξεις του «Deadpool & Wolverine» της Disney έχουν εκτιναχθεί για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο. Το δίδυμο Ρέινολντ - Τζάκμαν κατάφερε στην τρίτη εβδομάδα προβολών του να κερδίσει 15,6 εκατομμύρια δολάρια την Παρασκευή (9/8), μειωμένο μόλις 44% από το ημερήσιο σύνολο του πριν από μια εβδομάδα.

Η κωμωδία δράσης έχει κρατήσει, σύμφωνα με το Variety, «χαρακτήρα», με μεγαλύτερη απεύθυνση από τις τυπικές ταινίες υπερηρώων, που συνήθως παρουσιάζουν απότομη πτώση από εβδομάδα σε βδομάδα στο box office. Η παραγωγή των Marvel Studios αναμένεται να ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια δολάρια στην εγχώρια αγορά. Αναμένεται πάντως να φτάσει και στο παγκόσμιο ορόσημο του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης