ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην τελετή λήξης οι Red Hot Chili Peppers, Snoop Dogg και Billie Eilish

Ένα από τα συγκροτήματα που θα συμμετάσχουν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

ΑΠΕ

Μετά τα δύο γαλλικά συγκροτήματα από τις Βερσαλλίες Phoenix και Air που θα συμμετάσχουν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι την προσεχή Κυριακή 11 Αυγούστου, άλλα τρία θα δώσουν το παρόν στην εκδήλωση.

Πρόκειται για τους Red Hot Chili Peppers, Snoop Dogg και Billie Eilish θα τραγουδήσουν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Η παράδοση των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων από το Παρίσι στο Λος Άντζελες θα είναι εντυπωσιακή, καθώς οι καλλιτέχνες θα εμφανιστούν από το Λος Άντζελες σε ένα μείγμα από μαγνητοσκοπημένες και ζωντανές εμφανίσεις.

Ο παραγωγός Μπεν Γουίνστον, ο οποίος δεν είναι ξένος στις εκδηλώσεις ζωντανής μουσικής ως παραγωγός των βραβείων Grammy και του αφιερώματος «Adele: One Night Only» του 2021 του CBS, συντονίζεται με τους Γάλλους παραγωγούς της Τελετής Λήξης, σύμφωνα με το Variety.

Η κατάσταση είναι τεταμένη όσον αφορά τις ζωντανές συναυλίες αυτή την εβδομάδα, αφού οι αρχές στην Αυστρία απέτρεψαν σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου τριήμερου εμφανίσεων της Τέιλορ Σουίφτ στη Βιέννη στο πλαίσιο της περιοδείας της «The Eras Tour».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης