ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Στιβ Μάρτιν απέρριψε την πρόταση να υποδυθεί τον υποψήφιο αντιπρόεδρο Τιμ Γουόλζ

Ο ηθοποιός Στιβ Μάρτιν

ΑP Photo

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψήφιας για την προεδρία των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις ότι επέλεξε τον Τιμ Γουόλς ως υποψήφιο αντιπρόεδρο της, πολλοί χρήστες στο διαδίκτυο προσδιόρισαν τον Στιβ Μάρτιν ως κατάλληλο για να απεικονίσει τον κυβερνήτη της Μινεσότα στην επερχόμενη σεζόν του «Saturday Night Live».

Ο σεναριογράφος και τηλεοπτικός παραγωγός Λορν Μάικλς προφανώς το σκέφτηκε και ο ίδιος και επικοινώνησε με τον μακροχρόνιο συνεργάτη του στο SNL για να του προτείνει τον ρόλο. Δυστυχώς, ο Στιβ Μάρτιν αποφάσισε να προσπεράσει.

Ο Στιβ Μάρτιν ενημέρωσε τους Los Angeles Times για την απόφασή του σε συνέντευξή του. «Ήθελα να πω όχι και, παρεμπιπτόντως και εκείνος ήθελε να πω όχι. Είπα: "Λορν, δεν είμαι ιμπρεσιονιστής. Χρειάζεσαι κάποιον που μπορεί πραγματικά να πετύχει τον άνθρωπο. Με επέλεξαν επειδή έχω γκρίζα μαλλιά και γυαλιά» ανέφερε.

«Είναι συνεχής η δέσμευση» πρόσθεσε ο Μάρτιν. «Δεν το κάνεις μια φορά και τυγχάνεις χειροκροτήματος και δεν το ξανακάνεις ποτέ. Και πάλι, χρειάζονται έναν πραγματικό ιμπρεσιονιστή για να το κάνουν αυτό. Θα βρουν κάποιον πολύ, πολύ καλό. Θα δυσκολευόμουν» εξήγησε.

Το Saturday Night Live πρόκειται να επιστρέψει για ιστορική, 50η σεζόν στις 28 Σεπτεμβρίου. Το πρώην μέλος του καστ Μάγια Ρούντολφ θα υποδυθεί την Κάμαλα Χάρις, υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος μετά την αποχώρηση του Τζο Μπάιντεν για την προεδρία των ΗΠΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης