ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Στιβ Μάρτιν επιμελήθηκε έκθεση με τίτλο «L.A. Story»

Ο ηθοποιός Στιβ Μάρτιν

ΑP Photo

Σχεδόν 33 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας «L.A. Story» η οποία ψηφίστηκε και ως η καλύτερη ταινία που γυρίστηκε στο Λος Άντζελες τον 20ο αιώνα, πραγματοποιείται ομώνυμη έκθεση της οποίας την επιμέλεια θα έχει ο Στιβ Μάρτιν.

Υπενθυμίζεται ότι το σενάριο της ταινίας με τίτλο «L.A. Story» είχε γραφτεί από τον Στιβ Μάρτιν.

Η έκθεση στη γκαλερί Hauser & Wirth που συνδιοργανώνεται από τον Στιβ Μάρτιν, την επιμελήτρια τέχνης Ίνγκριντ Σάφνερ και τον σκηνοθέτη Μάικ Ντέιβις.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν στις 12 Σεπτεμβρίου στη γκαλερί στο Δυτικό Χόλιγουντ, θα περιλαμβάνει έργα που απεικονίζουν τοπία, αφηρημένη τέχνη και πολλά άλλα που συνδέονται με το Λος Άντζελες.

Παρ’ όλο που θα υπάρχουν αναπαραστάσεις τοπόσημων της πόλης οι διοργανωτές επιτρέπουν ορισμένα έργα να μην απεικονίζουν ρητά το Λος Άντζελες, καθώς η προσέγγιση της έκθεσης είναι «μακριά από την κυριολεξία».

Έργα ζωγραφικής των Ντέιβιντ Χόκνεϊ και Καλίντα Ρόουλς που έχουν ως θέμα κατοικίες με πισίνες και φωτογραφίες του Φλόριαν Μάιερ-Αϊτσέν με την ακτογραμμή της νότιας Καλιφόρνια θα παρουσιαστούν στην έκθεση.

Ο Αμερικανός κωμικός, ηθοποιός, παραγωγός, σεναριογράφος και μουσικός Στιβ Μάρτιν είναι συλλέκτης έργων τέχνης έχει βοηθήσει στη διοργάνωση της έκθεσης για τον Καναδό ζωγράφο Λόρεν Χάρις στο Μουσείο Hammer το 2016.

«Η συλλογή έργων τέχνης είναι το μεγαλύτερο χόμπι μου» έχει δηλώσει ο Μάρτιν σε συνέντευξή του στο περιοδικό Time.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης