ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Hotel update: τρία νέα πολυτελή ξενοδοχεία σε Μύκονο, Χίο και Κρήτη κερδίζουν τις εντυπώσεις

Hotel update: τρία νέα πολυτελή ξενοδοχεία σε Μύκονο, Χίο και Κρήτη κερδίζουν τις εντυπώσεις

Τρία ολοκαίνουρια ξενοδοχεία άνοιξαν τις πόρτες τους σχεδόν στην καρδιά του καλοκαιριού και εμπλουτίζουν την πολυτελή ξενοδοχειακή σκηνή σε Μύκονο, Κρήτη και Χίο.

Είπαμε πως φέτος οι νέες αφίξεις, ιδίως στον ξενοδοχειακό τομέα, δείχνουν να μην σταματούν, ακόμη και τώρα που βρισκόμαστε πλέον στο απόγειο της καλοκαιρινής σεζόν. Παρακάτω τρία νέα ξενοδοχεία που άνοιξαν πρόσφατα τις πόρτες τους στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, την γραφική Χίο και την πανέμορφη Κρήτη και ήδη γίνονται talk-of-the-town.

HERO.jpg

Μύκονος

Το άκρως εντυπωσιακό Deos έκανε opening στις αρχές του καλοκαιριού και από την πρώτη στιγμή κέρδισε στα σημεία, τόσο με την πολυτέλεια και τις εγκαταστάσεις του, όσο και με την αύρα αυθεντικών εμπειριών που έφερε μαζί του. Το ξενοδοχείο σχεδιάστηκε από τους GM Architects, ώστε να προσφέρει μια εμπειρία που προχωρά πέρα από το “κάτι νέο και διαφορετικό”. Κομίζει ένα περιβάλλον με προσωπικότητα, στην οποία έχει ενσωματωθεί ο αυθεντικός χαρακτήρας της Μυκόνου στην ολότητά του. Βασικό χαρακτηριστικό του η πανοραμική θέα σε όλη την Χώρα, από την οποία απέχει μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια.

Myconian-Deos-(1).jpg

Αν σε κάτι συμπυκνώνεται το σύστημα αξιών που συνθέτουν την προσωπικότητα του Deos, αυτό είναι η ολιστική επικοινωνία και η ενιαία οντότητα των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Τα δωμάτια, σχεδιασμένα να προσφέρουν μια εμπειρία που προσιδιάζει απόλυτα σε εκείνη μιας ιδιωτικής κατοικίας, εξασφαλίζουν κάθε σπιτική άνεση, αλλά και τις προϋποθέσεις για μια πλήρη απόδραση από τη ρουτίνα. Οι εσωτερικοί χώροι χαρακτηρίζονται από τη ζεστασιά ενός λιτού μινιμαλισμού, ο οποίος εδράζεται σε φυσικές υφές και υλικά. Χειροποίητα έργα τέχνης, πολυτελή μαρμάρινα μπάνια, βεράντες που προσκαλούν στην ένωση με το υγρό στοιχείο και μπαλκόνια με ιδιωτική πισίνα ή τζακούζι, μας κάνουν να μη θέλουμε να αφήσουμε ποτέ την άνεση των δωματίων μας.

Myconian-Deos-(3).jpg

Ίσως πάλι και να την αφήσουμε για να επισκεφθούμε το πανέμορφο spa & wellness centre με την εσωτερική πισίνα, τη σάουνα, το ατμόλουτρο αλλά και τις signature θεραπείες που ενσωματώνουν κορυφαία προϊόντα περιποίησης και απογειώνονται χάρη στις μοναδικές συνθέσεις από τοπικά αιθέρια έλαια, που παρασκευάζονται ειδικά για το ξενοδοχείο. Ή για να απολαύσουμε τη διάσημη γαστρονομική εμπειρία που αποτελεί σήμα κατατεθέν του Myconian Collection και εδώ αντλεί τη γοητεία της από την επιστροφή στις ρίζες. Στο Deos γευόμαστε μια γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας και κουλτούρας, βασισμένη σε τοπικά υλικά και εποχιακά προϊόντα.

EXTERNAL-DSC_4000.jpg

Χίος

Το Pearl Island Chios Hotel & Spa, το πρώτο ξενοδοχείο 5 αστέρων της Χίου, άνοιξε στα μέσα Ιουλίου και μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε την αυθεντική Ελληνική φιλοξενία, σε ένα κόσμο μαγευτικής ομορφιάς, στο ανεξερεύνητο νησί του Βορείου Αιγαίου. Το Pearl Island Chios Hotel & Spa είναι ένα ξενοδοχείο με ξεχωριστή ταυτότητα και αισθητική που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες του νησιού για διαμονή πολυτελείας. Η μοναδική αρχιτεκτονική του, με έμπνευση από την «θυμιανούσικη» πέτρα, τις μανταρινιές, τη μαστίχα και τον επιβλητικό πλάτανο δίπλα στον Μάγγανο καθιστούν το Pearl Island Chios Hotel & Spa ένα μοναδικό τόπο διαμονής και ένα σημείο αναφοράς για ευεξία και χαλάρωση.

PRIVATE-POOL-SUITE.jpg

Με επίκεντρο το υδάτινο στοιχείο, μέσω της εντυπωσιακής πισίνας ολυμπιακών διαστάσεων που κυριαρχεί στο χώρο, και το μοναδικό in-pool bar έχουν σχεδιαστεί οι 48 πολυτελείς σουίτες, ενώ οι 16 swim-up suites πλαισιώνουν την πισίνα και δίνουν άμεση πρόσβαση σε αυτήν μέσω της ιδιωτικής τους βεράντας. Το έντονο τοπικό στοιχείο κυριαρχεί και στο ‘Mastihi’ Restaurant, όπου οι σεφ δημιουργούν εποχικά μενού με βάση την ντόπια κουζίνα αλλά και παραδοσιακές Μεσογειακές συνταγές. Όλα τα πιάτα περιέχουν ολόφρεσκα υλικά από μικρούς, ντόπιους παραγωγούς και βιολογικές φάρμες, καθώς και αρωματικά φυτά από το μποστάνι του ξενοδοχείου. Εδώ θα βρούμε και μία σειρά από μπαρ, που προσφέρουν signature cocktails με τοπικά προϊόντα, αλλά και το επιβλητικό Cigar Lounge, καθώς και ιδιωτικό σινεμά για μικρούς και μεγάλους.

SPA-DSC_2774.jpg

Τέλος το Iremia Spa, ένας μοναδικός χώρος χαλάρωσης με θερμαινόμενο lap pool, σάουνα, χαμάμ, couple’s massage, rain showers και υπηρεσίες ομορφιάς, αναμένεται να γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Περιτριγυρισμένο από ένα πλούσιο κήπο και ένα μπαλκόνι με πανοραμική θέα σε όλο το ξενοδοχείο, αποτελεί ιδανικό προορισμό για pilates και yoga αλλά και εξειδικευμένες θεραπείες χαλάρωσης και αναζωογόνησης με προϊόντα περιποίησης με βάση την Μαστίχα. Και το καλύτερο, όλα τα εστιατόρια, τα μπαρ και το spa του ξενοδοχείου είναι ανοικτά και για κρατήσεις από εξωτερικούς επισκέπτες.

Elios-Hill.jpg

Κρήτη

Το ολοκαίνουριο resort Elios Hill άνοιξε τις πύλες του φέτος το καλοκαίρι στη Χερσόνησο της Κρήτης, προσκαλώντας τους επισκέπτες να ζήσουν την αυθεντική κρητική φιλοξενία. Χτισμένο σε έναν ήσυχο λόφο, το νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων αποτελεί το πιο πρόσφατο εγχείρημα της MK Hotel Collection και αποτελεί ιδανική επιλογή για όλη την οικογένεια, αλλά και για ζευγάρια που αναζητούν ένα ήρεμο καταφύγιο για τις διακοπές τους.

Elios-Hill-Accommodation_2.jpg

Το Elios Hill διαθέτει 275 δωμάτια και σουίτες, με κάθε δωμάτιο είναι σχεδιασμένο με λιτή διακόσμηση που αναδεικνύει ζεστούς, γήινους τόνους και μοντέρνες πινελιές. Ανάμεσα στις ποικίλες επιλογές διαμονής, η Two Bedroom Suite ξεχωρίζει για τις σύγχρονες ανέσεις και την πολυτέλειά της. Το νέο ξενοδοχείο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο γαστρονομικό κομμάτι, με το Votano να γοητεύει με παραδοσιακές συνταγές και μία αυθεντική γαστρονομική εμπειρία του τόπου, το Soleado να μας ταξιδεύει στην καρδιά του Μεξικού, και το Taiyō με την εκπληκτική θέα να πρεσβεύει την ασιατική κουζίνα στην καλύτερη εκδοχή της. Στο Cloud Bar βρίσκουμε μια επιλογή από cocktails, ενώ τα τρία pool bars Wet Wet Bar, Cantina Bar και Selene Bar, εξασφαλίζουν δροσιστικά spots στην πισίνα.

Drops-Wellness-and-Spa-Yoga.jpg

Το Elios Hill προσφέρει μια πληθώρα δραστηριοτήτων και εμπειριών, ενώ αποτελεί τον κατάλληλο προορισμό για κάθε μέλος της οικογένειας, καθώς το μεγάλο waterpark, το εξειδικευμένο Kids’ Club και Teenage Room και οι πολλές διαφορετικές πισίνες και δραστηριότητες κρατούν χαρούμενους μικρούς και μεγάλους. Τέλος το Drops Wellness & Spa υπόσχεται μία ολιστική εμπειρία αναζωογόνησης. Μεταξύ των επιλογών, διατίθεται το Olivo Therapy, μια θεραπεία με άρωμα ελιάς, ενώ για τα ζευγάρια το Hydrating Wellness for Two προσφέρεται ως η ιδανική πρόταση για να απολαύσουν μαζί στιγμές αναζωογόνησης.