ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Κόλιν Φάρελ θα τρέξει σε μαραθώνιο για να υποστηρίξει φίλη του με σπάνια πάθηση

Ο ηθοποιός Κόλιν Φάρελ

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Ο ηθοποιός Κόλιν Φάρελ απέτισε ένα συγκινητικό φόρο τιμής σε στενή του φίλη για τα «εκπληκτικά» 40α γενέθλιά της – και αποκάλυψε ότι θα τρέξει σε μαραθώνιο μαζί της.

Η Έμμα Φόγκαρτι είναι ο μακροβιότερος άνθρωπος της Ιρλανδίας που παλεύει με τον πιο σοβαρό τύπο της οδυνηρής δερματικής πάθησης, epidermolysis bullosa - EB (πομφολυγώδης επιδερμόλυση).

Στους γονείς της γυναίκας είπαν ότι δεν θα ζούσε πάνω από μία εβδομάδα μετά τη γέννησή της, αλλά γιόρτασε 40α τα γενέθλιά της τον περασμένο μήνα, ενώ είναι επιζήσασα μετά από δυο φορές προσβολή από καρκίνο.

Ο Φάρελ, ο οποίος πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «A Big Bold Beautiful Journey» την επόμενη χρονιά μαζί με τη Μάργκο Ρόμπι και γυρίζει επίσης το θρίλερ του Netflix «The Ballad Of A Small Player» θα πάρει μέρος στον Μαραθώνιο του Δουβλίνου (Irish Life Marathon) τον Οκτώβριο.

«Το γεγονός ότι θα τρέξω στον Μαραθώνιο του Δουβλίνου με τη φίλη μου για να γιορτάσουμε τα 40α της γενέθλια είναι κάτι για το οποίο είμαι τόσο ενθουσιασμένος. Έχει ήδη κερδίσει ήδη!» τόνισε ο ηθοποιός.

Οι φίλοι της Έμμα που θα συμμετάσχουν στον Μαραθώνιο ελπίζουν ότι, με τη βοήθεια του κόσμου, θα συγκεντρωθούν 400.000 ευρώ για τη Debra, μη κυβερνητική οργάνωση που βοηθά 300 άτομα στην Ιρλανδία που ζουν με EB.

«Εδώ και χρόνια, έχω την τύχη να είμαι μάρτυρας όχι μόνο του θάρρους και της ευαλωτότητάς της, αλλά και του χιούμορ, του πείσματος και της μεγάλης, μεγάλης καρδιάς της» τόνισε ο Κόλιν Φάρελ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης