ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο ιδιαίτερος ρόλος της κόρης του Ράιν Ρέινολντς, Μπέτι στην ταινία Deadpool & Wolverine

O Ράιν Ρέινολντς και ο Χιου Τζάκμαν 

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Οικογενειακή υπόθεση ήταν για την οικογένεια του Ράιαν Ρέινολντς η ταινία  Deadpool & Wolverine!

Μπορεί ο 47χρονος Ρέινολντς, να ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της ταινίας και η μαμά της η 36χρονη Μπλέικ Λάιβλι, να έκανε ένα πέρασμα αλλά το τρίτο παιδί του ζευγαριού, η 4χρονη Μπέτι, δεν επρόκειτο να χάσει τη διασκέδαση.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok το Σάββατο 27 Ιουλίου, εμφανίζονται οι τίτλοι τέλους της ταινίας, αποκαλύπτοντας έναν πολύ γλυκό ρόλο που είχε το κοριτσάκι στα γυρίσματα: «Hugh Jackman Wrangler: Betty Reynolds».

Αν και οι τίτλοι δεν διευκρινίζουν ποια ήταν τα συγκεκριμένα καθήκοντα της Μπέτι, ο Reynolds έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη χαριτωμένη σχέση που έχει η κόρη του με τον 55χρονο Τζάκμαν.

«Η τετράχρονη Μπέτι μου αγαπάει κατά κάποιον τρόπο τον Χιου, σαν άνευ όρων», εξήγησε, ενώ ο Τζάκμαν, που στεκόταν δίπλα του, γέλασε.

«Και εκφράζει αυτή την αγάπη μέσω της άμετρης βίας», πρόσθεσε. «Έτσι του επιτίθεται, νομίζοντας ότι εκείνη έχει νύχια και εκείνος θεραπευτικό παράγοντα - που μπορεί να έχει».

Εν τω μεταξύ, η Μπέτι δεν είναι το μοναδικό παιδί των Ρέινολντς - Λάιβλι που είχε ρόλο στην ταινία, καθώς τα τρία αδέλφια της εμφανίστηκαν όλα στην οθόνη της νέας ταινίας.

Η Inez, επτά ετών, κάνει μια εμφάνιση-έκπληξη ως χαρακτήρας με το όνομα Kidpool, ενώ η James, εννιά ετών, αναφέρεται στο IMDB ότι παίζει έναν μεταλλαγμένο που ουρλιάζει. Ο Όλιν, ενός ετών, έχει επίσης πιστωθεί ότι υποδύεται τον Babypool.

Ο Ρέινολντς μίλησε για τον Όλιν και αποκάλυψε ότι είναι αγόρι, σε ένα συγκινητικό βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram την Παρασκευή 26 Ιουλίου, στο οποίο μοιράστηκε τον δεσμό του με έναν οπαδό της Wrexham AFC, τον Τζον Μπελ, ο οποίος μετέτρεψε τη θλίψη του για τον θάνατο του εκλιπόντος γιου του Τζέικ σε κάτι θετικό μέσω της φιλανθρωπικής του οργάνωσης Walking 4 Hope.

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι έχω κι εγώ έναν γιο και ότι αν... αγόρι μου, Τζον, αν τον αγαπώ το ένα δέκατο όσο αγαπάς εσύ τον Τζέικ, νιώθω ότι έχω κάνει πολύ καλή δουλειά», είπε ο Ρέινολντς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης