ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σελίν Ντιόν και Lady Gaga θα τραγουδήσουν μαζι Εντίθ Πιαφ στην τελετή έναρξης

Lady Gaga

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Σελίν Ντιόν και τη Lady Gaga να μοιράζονται τη σκηνή της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι αύριο Παρασκευή (26/7).

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian οι δύο κορυφαίες τραγουδίστριες θα ερμηνεύσουν το «La Vie en Rose» της θρυλικής Εντίθ Πιαφ.

««Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν μπορούσε να συμμετάσχει σε αυτήν την τελετή έναρξης, όπως όλοι οι συμπατριώτες μας» είπε ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν στο τηλεοπτικό κανάλι France 2.

Η πολυαναμενόμενη ερμηνεία της στο Παρίσι θα σηματοδοτήσει την επιστροφή της στη σκηνή μετά την ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον Δεκέμβριο του 2022 ότι πάσχει από το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ατόμου. Η τελευταία της εμφάνιση ζωντανά ήταν στην Νέα Υόρκη την άνοιξη του 2020.

Σύμφωνα με το RTL, έχει γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παραμείνει η διάσημη τραγουδίστρια ήρεμη ενόψει της επιστροφής της.

Έφτασε στο Παρίσι με ιδιωτικό τζετ από το Λας Βέγκας και διαμένει σε μια πολυτελή σουίτα στο Royal Monceau στα Ηλύσια Πεδία, από την οποία η Αμερικανίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός Lady Gaga εθεάθη να βγαίνει αυτή την εβδομάδα στέλνοντας φιλιά στους θαυμαστές της.

Η Ντιόν θα εμφανιστεί στην σκηνή με μια ροζ και μαύρη κάπα με φτερά από τον διάσημο οίκο Dior.

Επίσης σε ανάρτησή της στο Instagram, αποκάλυψε ότι το απόγευμα της Τετάρτης επισκέφθηκε το Mουσείο του Λούβρου.

«Κάθε φορά που επιστρέφω στο Παρίσι, θυμάμαι ότι υπάρχει τόση πολλή ομορφιά και χαρά ακόμα στον κόσμο. Λατρεύω το Παρίσι και είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα! Ευχαριστούμε τους υπέροχους φίλους μας στο Λούβρο!» έγραψε στην λεζάντα στα αγγλικά και τα γαλλικά και μοιράστηκε στιγμιότυπα από την επίσκεψή της.

Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, θα γίνει εκτός σταδίου κατά μήκος του ποταμού Σηκουάνα και θα διαρκέσει περίπου τέσσερις ώρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης