ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Ράιαν Ρέινολντς αποκάλυψε το όνομα του τέταρτου παιδιού του με τη σύζυγό του Μπλέικ Λάιβλι

Ο Ράιαν Ρέινολντς αποκάλυψε το όνομα του τέταρτου παιδιού του με τη σύζυγό του Μπλέικ Λάιβλι

Η Μπλέικ Λάιβλι και ο Ράιαν Ρέινολντς στην πρεμιέρα της ταινίας: «Deadpool & Wolverine», στις 22 Ιουλίου 2024.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Ο Ράιαν Ρέινολντς αποκάλυψε το όνομα του τέταρτου παιδιού που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, Μπλέικ Λάιβλι, ενάμισι χρόνο μετά την γέννησή του.

Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Deadpool & Wolverine» στη Νέα Υόρκη, ο σταρ ανέβηκε στη σκηνή και ευχαρίστησε ξεχωριστά κάθε μέλος της οικογένειας που έδωσε το παρών στην εκδήλωση.

«Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ευχαριστώ στη σύζυγό μου Μπλέικ, που είναι εδώ» είπε χαρακτηριστικά ενώ βρισκόταν ανάμεσα στο καστ των «Deadpool & Wolverine».

«Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά μου Τζέιμς, Ινέζ, Μπέτι, Όλιν που είναι εδώ. Ελπίζω, αν είμαι τυχερός, αυτή η στιγμή να είναι το πιο τραυματικό πράγμα -δηλαδή το περιεχόμενο αυτής της ταινίας- που θα συμβεί στις υπέροχες ζωές σας».

Ο διάσημος ηθοποιός μετά από ένα δυνατό γέλιο από το κοινό συνέχισε: «Μου αρέσει που ολόκληρη η οικογένειά μου είναι εδώ».

Η Λάιβλι έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί φορώντας μία κόκκινη ολόσωμη φόρμα με μαύρη δαντέλα και γάντια αποτίοντας φόρο τιμής στον χαρακτήρα που ενσαρκώνει ο Ρέινολντς στην ταινία.

Τον Φεβρουάριο του 2023, το διάσημο ζευγάρι έχοντας αποκτήσει τρεις κόρες, καλωσόρισε το τέταρτο παιδί του και μέχρι σήμερα δεν είχε κάνει κάποια σχετική δήλωση για το όνομά του ή για το φύλο.

Όπως αναφέρει το ΕΤ, θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια του Χόλυγουντ και έχουν επιλέξει να κρατούν τα παιδιά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ταινία «Deadpool & Wolverine» θα αρχίσει να προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 24 Ιoυλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ