ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το τρέιλερ της νέας ταινίας με την Μπλεικ Λάιβλι «It Ends With Us»

Η Μπλέικ Λάιβλι

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Λίγο πριν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής μεταφοράς του «It Ends With Us» της Κολίν Χούβερ η Sony Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το δεύτερο επίσημο τρέιλερ.

Πρωταγωνιστούν η Μπλέικ Λάιβλι ως Lily Bloom, μια γυναίκα που ερωτεύεται τον νευροχειρουργό Ryle Kincaid, τον οποίο υποδύεται ο Τζάστιν Μπαλντόνι.

Σύμφωνα με το σενάριο που υπογράφει η παραγωγός Κρίστι Χαλ «καθώς ερωτεύονται βαθιά, η Lily αρχίζει να βλέπει πλευρές του Ryle που της θυμίζουν τη σχέση των γονιών της και την τραυματική παιδική της ηλικία.

Όταν ο πρώτος της έρωτας ξαφνικά ξαναμπαίνει στη ζωή της, η σχέση με τον Ryle ανατρέπεται και συνειδητοποιεί ότι πρέπει να μάθει να βασίζεται στις δικές της δυνάμεις για να κάνει μια δύσκολη επιλογή για το μέλλον της».

Το καστ συμπληρώνουν οι Μπράντον Σκλέναρ, Τζένι Σλέιτ, Χασάν Μινχάι, Ιζαμπέλα Φερέρ και Έιμι Μόρτον.

Ο Μπαλντόνι αναλαμβάνει παράλληλα τη σκηνοθεσία και την εκτελεστική παραγωγή μαζί με την Λάιβλι, την Χούβερ και τους Στιβ Σάροβιτς και 'Αντριου Κάλοφ.

Το βιβλίο κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2016 και έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 20 γλώσσες.

«Όλοι οι εμπλεκόμενοι ήταν αφοσιωμένοι στο να κάνουν αυτή τη διασκευή όσο το δυνατόν πιο πιστή και ειλικρινή. Πραγματικά είναι μία ομαδική προσπάθεια» δήλωσε η Χούβερ σε συνέντευξή της στο People. «Ανυπομονώ όσοι αγάπησαν το βιβλίο να δουν την ταινία και να ζήσουν τη μαγεία που έχει δημιουργηθεί για την μεγάλη οθόνη».

Η ταινία «It Ends With Us» αναμένεται στους κινηματογράφους στις 9 Αυγούστου.

Το τρέιλερ της ταινίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης