ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Και ο Νίκολας Κέιτζ στο καστ της ταινίας «The Prince», με έμπνευση το αλκοόλ και τον υιό Μπάιντεν

Και ο Νίκολας Κέιτζ στο καστ της ταινίας «The Prince», με έμπνευση το αλκοόλ και τον υιό Μπάιντεν

O Αμερικανός ηθοποιός Νλικολας Κέιτζ στις Κάννες, τον Μάιο του 2024

Daniel Cole/Invision/AP

Στην τελική ευθεία η ολοκλήρωση του καστ για την δραματική ταινία «The Prince» του Κάμερον Βαν Χόι. Σύμφωνα με πηγές του Deadline, το σενάριο του βραβευμένου με Πούλιτζερ και υποψήφιου για Όσκαρ Ντέιβιντ Μάμετ είναι εμπνευσμένο από τον αγώνα ενάντια στον εθισμό στο αλκοόλ και σε ουσίες που έδωσε ο γιος του Αμερικανού προέδρου Χάντερ Μπάιντεν.

O Σάιμον Ρεξ, η Ινάνα Σαρκίς και ο Γουέιν Μπρέιντι είναι ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα πλαισιώσουν τους Τζ. Κ. Σίμονς, Νίκολας Κέιτζ, Άντι Γκαρσία, Τζανκάρλο Εσποζίτο και Σκοτ Χέιζ, ενώ στο καστ αστέρων προστέθηκαν και οι Τζορτζ Νιούμπερν, Μπέβερλι Ντ’ Άντζελο , Πολ Κασελ και Κούρτνι Κάρτερ.

Αν και οι λεπτομέρειες της πλοκής κρατούνται μυστικές, το «The Prince» φέρεται να εξιστορεί την «ταραχώδη πορεία του Parker Scott (Χέιζ), ενός εξαρτημένου ατόμου, μέσα στον υψηλού ρίσκο κόσμο της δύναμης, της ευχαρίστησης και του πόνου και ενός μεταμορφωτικού ταξιδιού προς την ανάρρωση.

Μια πηγή κοντά στους δημιουργούς της ταινίας διέψευσε τον περασμένο μήνα ότι το έργο αντλεί έμπνευση από τον Μπάιντεν, υπογραμμίζοντας ότι «το έργο βρίσκεται στα σκαριά εδώ και καιρό και όπως είναι σήμερα με επικεφαλής τον Βαν Χόι, είναι μια αφήγηση φανταστικών γεγονότων και χαρακτήρων».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ